Hagge GK golfskola till Islantilla

Boka din plats på Hagge GK golfskola till Islantilla!

Hagge GK åker till fantastiska Islantilla på golfskola. Följ med du också!

I ett solsäkert klimat med över 300 soldagar om året hittar du en av våra spanska favoriter, Islantilla Golf Resort. Den här fyrstjärniga golfanläggningen har länge varit ett populärt resmål för golfare från hela Europa och vi återvänder gärna hit. Anläggningen är belägen längst den vackra kusten, inte långt från den portugisiska gränsen.

BOENDE

Double Tree by Hilton Islantilla Beach & Golf Resort

Double Tree by Hilton Islantilla Beach & Golf Resort är ett nyrenoverat fyrstjärnigt hotell med 204 rum. Här väntar ett fint boende i ljusa och smakfullt inredda rum, alla med balkong. Hotellet ligger precis i anslutning till 27-hålsanläggningen Islantilla GC, vilket borgar för en bekväm vistelse och resorten är en perfekt anläggning för dig som vill spela mycket golf i en harmonisk miljö.

Vårt hotell ligger dessutom inom en kort promenad från den lilla byn Islantilla med sina affärer, restauranger samt den fantastiska sandstranden.

Hotellet har många trevliga gemensamma ytor med poolbar, lobbybar och säsongsöppen beach bar. På hotellet finns utomhuspool, inomhuspool, gym och en spaavdelning för dig som vill unna de trötta golfmusklerna lite extra avkoppling.

I resan ingår halvpension och hotellet serverar frukost- och middagsbufféer med alla möjliga läckerheter som garanterat gör smaklökarna belåtna.

GOLF

ISLANTILLA GC

Fyra dagar spelar vi på Islantillas golfbana som är är en 27-hålsanläggning fördelat på tre 9-håls slingor. Banan omringar hotellet så man har alltid ”nära” hem.

Banan invigdes 1992 och har blivit en av de mest välkända i hela Andalusien. Under årens lopp har man arrangerat flera stora tävlingar och den har även blivit utnämnd till en av Centraleuropas 100 bästa banor av tidningen Golf Digest.

De tre 9- hålsslingorna är väldigt olika i sin karaktär där två av slingorna är lite mer kuperade, vilket ger dig en stor variation på spelet. Anläggningen har dessutom ett mycket fint träningsområde med såväl driving range, som chipping- och puttinggreener, så förutsättningarna finns garanterat för att utveckla din golf ytterligare under semestern.

Är ni i behov av golfbil vid något kuperad terräng så skriv gärna det som tillägg i er bokning så att vi kan förboka er golfbil och säkerställa tillgänglighet.

MONACILLA GC

En av dagarna beger vi oss till närbelägna Monacilla GF. Här njuter vi av en vacker golfbana och trevlig golf.

Monacilla Golf är designad av José María Olazabal och ligger i natursköna Aljaraque ca 40 km från boendet i Islantilla. Designen är mycket trevlig och hålen är påkostade med formade fairways och banan är relativt lätt att gå utan några större backar.

Det finns riktigt bra träningsområden nära klubbhuset med driving range, puttinggreen, chippinggreen och pitchinggreen. Här kan man träna i timmar!

I klubbhuset finns en bar och en restaurang som serverar dagens meny samt a la carte. Utanför klubbhuset finns två terrasser. Från den vänstra terrassen ser man hål 18 och från den högra har man utsikt över driving rangen och puttinggreen.

TRÄNING

Träningsanläggningen är mycket bra och anläggningen passar verkligen er som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö. Under veckan på Islantilla varvar vi träning och spel på banan under ledning av vår duktiga PGA PRO Johan Holmgren och vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner. Boka din resa redan idag!

Vi ser fram emot en rolig och lärorik vecka tillsammans med Er på Islantilla!

När du bokar en resa med oss på One Travel får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

Golfskola till Islantilla med Hagge GK

Resan inkluderar följande:

  • 7 nätter med del i dubbelrum på 5* Double Tree By Hilton Islantilla Golf & Beach Resort
  • Frukostbuffé alla dagar
  • Middagsbuffé, inklusive dryck, alla dagar
  • 4 golfrundor på Islantilla Golfs 27-håls anläggning
  • 1 golfrunda på Monacilla GC
  • Transfer till Monacilla t/r
  • Golfskola ca: 10 timmar med PGA PRO Johan Holmgren
  • Flyg Stockholm – Faro inkl. golfbag t/r, direktflyg SAS
  • Transfer Faro Flygplats – Islantilla t/r

Pris: 16 995: – per person

Valfria tillägg:

Enkelrumstillägg 2 300: – per person

Flyg från annan ort efter förfrågan och med eventuellt pristillägg.

Hagge GK kommer att anordna busstransport till Arlanda för er som är intresserade. Anmäl intresse för transfer i din anmälan. Kostnaden för transfer beror på hur många som är intresserade.

Anmälan:

Anmälan senast den 10 november 2022 till One Travel på länken här nedanför eller via mail till viktoria@onetravelgolf.se

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

De preliminära flygtiderna med SAS är:

Stockholm – Faro          07:15 – 10:40

Faro – Stockholm           19:30 – 00:55


ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser på alla våra resor så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Minsta antal deltagare 12 stycken. One Travel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Anmälan blir bindande när ni har fått en bekräftelse från One Travel och er anmälningsavgift är inbetald.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar.

Eventuell turistskatt på resmålet betalas på plats av resenären.

One Travel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet, längs resvägen eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv. Eventuella restriktioner på resmålet kan förekomma så som tex ändringar från buffémiddag till set-course-dinner, samt inskränkningar i tex SPA avdelningen. Eftersom ni bokar er resa med kännedom om pandemin så är paketreselagens bestämmelser för avbokningar lite annorlunda. Anledningen är att ni redan känner till problemen och de eventuella extraordinära och oundvikliga omständigheter som kan uppstå på resmålet eller på vägen dit.

Inför flygresan gäller det att ni håller er uppdaterade på eventuella restriktioner. Det är alltid resenärens egen skyldighet att hålla sig uppdaterad om eventuella restriktioner på resmålet, längs resvägen samt avreseorten. Observera att restriktioner och lättnader kan ändras snabbt. Vi rekommenderar att ni ser över er reseförsäkring.     

Läs mer om våra resmål på onetravelgolf.se

OneTravel Golf golfresor

One Travel