One Travel Academy Golfskola till Vilamoura

Boka din plats på golfskolan till fantastiska Vilamoura i Portugal

Åk med oss på One Travel Academy på golfskola till Vilamoura och spela golf på Vilamouras berömda mästerskapsbanor.

Den 6 april reser vi med One Travel Academys golfskola till Portugal och spelar golf på några av Vilamouras fem berömda mästerskapsbanor på Dom Pedro Golf. Vilamoura som är ett av Algarves mest populära turistmål är mycket känt för sin stora marina och sina fina sandstränder Vilamoura Beach och Falésia. Fantastiska Vilamoura ligger cirka 18 km från Albufeira och 24 km från den internationella flygplatsen Faro.

BOENDE

Vårt hotell Hotell Dom Pedro Vilamoura har ett mycket bra läge mellan marinan och stranden i Vilamoura. Marinan i Vilamoura är mycket spektakulär och här finns alla de främsta restaurangerna, och det är även bekvämt gångavstånd på ca 150 meter till den vackra sandstranden. Hotellet erbjuder restaurang, barer, WiFi, pool och reception 24 timmar om dygnet.

I närheten av vårt hotell finns även det mycket fina SPA Aquatic. Du har fri entrée till SPA under din vistelse med oss på One Travel.

Utöver golf så finns det mycket att göra i Vilamoura för den som vill aktivera sig. Man kan till exempel spela tennis, segla, dyka, vindsurfa, åka på djuphavsfiske, utforska de romerska ruinerna eller gå på kasino för att nämna några aktiviteter.

Att bara strosa runt i den fantastiska marinan är ett måste och eftersom vi bor med så många fantastiska restauranger runt hörnet, har vi tre gemensamma middagar bokade på hotellet. Middagarna kan komma att serveras som buffé eller som set menu, beroende på beläggning på hotellet. Övriga kvällar bokar vi bord på lite olika restauranger så att alla som vill kan gå gemensamt och äta middag tillsammans.

GOLF

Upplev den bästa golfen i Algarve med oss på Dom Pedro Golf och Vilamouras fem berömda mästerskapsbanor!

De fem mästerskapsbanorna är Victoria GC (värd för VM 2005 och Portugal Masters ända sedan 2007), The Old Course, Pinhal, Laguna och Millennium. På golfskolan kommer vi att spela 5 rundor golf på Pinhal GC, Millenium GC, Laguna GC samt Victoria GC. Om man önskar finns det möjlighet att lägga till en extra runda på vår lediga dag.

Victoria – Vilamoura
Mästerskapsbanan Oceanico Victoria är designad av en av golfsportens största legender – Arnold Palmer. Banan var värd för VM 2005 och Portugal Masters spelas här varje år sedan 2007. Strategiska hinder utmanar spelarna över hela spelfältet och det 17: e hålet, signaturhålet, har ett utmanande vattenhinder som gränsar till höger om hålet.

Old Course – Vilamoura
Frank Pennink skapade här en parkbana redan 1969, som nu har byggts om och moderniserats. Banan slingrar sig över en svagt kuperad terräng kantad av fullvuxna pinjeträd och numera finns det ett mycket modernt och trevligt klubbhus där man kan njuta av en god lunch och kall öl efter rundan. Old Course ligger ”vägg i vägg” med de andra Dom Padro Golf banorna Pinhal och Millenium.

Pinhal – Vilamoura
Pinhal var den andra golfbanan som byggdes i Vilamoura, också ritad av Frank Pennick. Banan invigdes 1976 och kännetecknas av böljande parklandskap, kantad av pinjeträd. Under de inledande åren gjordes flera förbättringar på banan, bland annat av Robert Trent Jones Jr som gjorde en del betydande förändringar 1985.

Millennium – Vilamoura
En par 72-bana som öppnades lagom till milleniumskiftet. Det är den välkända golfarkitekten Martin Hawtree som ritade nio nya hål mellan pinjeträden, med lagom stora utmaningar, och slog ihop dem med nio hål från Laguna som då var en 27 hålsbana. De nio hålen från Laguna ritades om och uppgraderades med nya tees, bunkrar och greener för att ge banan dess millenium karaktär.

Laguna – Vilamoura
Laguna skiljer sig en hel del från de andra banorna. Precis som namnet antyder så finns det en hel del vatten att ta med i beräkningarna. På inte mindre än 11 hål finns det strategiska vattenhinder med i spel. Lite väl häftigt kan man tycka, men den upplevs ändå inte som särskilt svårspelad och vattnet ger en väldigt vacker inramning. Det är en ganska öppen bana, inte så mycket träd i vägen, lite av amerikansk design i sin karaktär.

På golfskolan kommer vi att spela 5 rundor golf på Old Course GC, Pinhal GC, Laguna GC samt Millenium GC. Vi kommer att varva träning och spel på banan under ledning av vår duktiga PGA PRO Martin Johannisson. Vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner!

En otroligt lärorik och fantastiskt rolig vecka väntar oss på Vilamoura i Portugal. Observera att det är begränsat antal platser så se till att boka din plats redan idag på golfskola till Vilamoura med oss på One Travel Academy

När du bokar en resa med oss på One Travel får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

Vilamoura 6 april – 13 april 2024

Resan inkluderar följande:

 • 7 nätter med del i dubbelrum på Dom Pedro Vilamoura
 • Frukostbuffé alla dagar
 • 5 golfrundor på Dom Pedro Vilamouras GC (1 x Old Course GC, 2 x Pinhal GC, 1 x Laguna och 1 x Millenium GC)
 • Fri entré till SPA Aquatic
 • Transfer Dom Pedro Vilamoura – Golfbanorna t/r
 • Golfskola ca: 8 timmar med PGA PRO Martin Johannisson
 • Flyg Köpenhamn – Faro inkl. golfbag t/r, direktflyg med SAS
 • Transfer Faro flygplats – Hotel Dom Pedro Vilamoura t/r

Pris: 23 995: – per person

Valfria tillägg:

Enkelrumstillägg 3 900: – per person

Flyg från annan ort efter förfrågan och med eventuellt pristillägg.

Anmälan:

Begränsat antal platser! Min. 10 deltagare. Anmälan senast den 20 november 2023 till One Travel på länken här nedanför eller via mail till viktoria@onetravelgolf.se

1 PLATS KVAR!

Fri avbokning gäller vid avbokning före inbetald anmälningsfaktura. One Travel har ställd resegaranti med Kammarkollegiet

Preliminära flygtider med SAS:

Flight SK2823                  6 april           Köpenhamn – Faro         15:05 – 17:55  

Flight SK2824                  13 april         Faro – Köpenhamn          18:45 – 23:25

ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser på alla våra resor så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Minsta antal deltagare 10 stycken. One Travel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Anmälan blir bindande när ni har fått en bekräftelse från One Travel och er anmälningsavgift är inbetald.

Observera att middagsbufféer kan serveras som set menus beroende på beläggning på hotell.

SPA besök bokas på plats och är i mån av plats.

  Ditt namn (Förnamn och efternamn stavat som i ditt pass): (obligatoriskt)

  Din mailadress: (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer: (obligatoriskt)

  Din adress: (obligatoriskt)

  Ditt Golf-ID: (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa: (obligatoriskt)

  1234

  Namn på eventuella medresenärer samt deras golf-ID (Förnamn och efternamn stavat som i passet):

  Din medresenärs mailadress:

  Din medresenärs postadress:

  Din medresenärs telefonnummer:

  Önskade tillägg:

  Meddelande

  Golfskola till Vilamoura med One Travel Academy

  One Travel Academy Golfskola till Vilamoura