One Travel Academy Golfskola till El Rompido

Varmt välkommen att boka er plats på golfskolan till

El Rompido med One Travel Academy!

Den 2 april åker One Travel Academy till El Rompido på golfskola.

Fantastiska El Rompido ligger mellan Islantilla och Huelva, några mil från gränsen till Portugal.

BOENDE

Vi bor på femstjärniga Hotel El Rompido som är ett designhotell vackert beläget i ett naturskyddat område precis invid Atlantkusten. Från rummet har du allt i din närhet: swimmingpool, spa, restaurang och bar. På andra sidan utomhuspoolen breder golfbanan ut sig.

GOLF

Här bor vi alldeles intill den mycket omtyckta golfbanan, El Rompido Golf Club, en 36-hålsanläggning som erbjuder många vackra vyer och som passar både låg- och höghandikapparen. Vi har alltså två riktigt bra 18-hålsbanor att spela på under veckan. De är lite olika i karaktären, men båda är välskötta med snabba ondulerande greener , stora bunkrar och strategiska vattenhinder. Norra banan ligger en kort promenad från hotellet och är lite längre, och tuffare men å andra sidan är fairways bredare. Den södra banan ligger i anslutning till hotellet och är lite trixigare och här gäller det att placera slagen på rätt ställe.

Träningsanläggningen är mycket bra och anläggningen passar er som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö. Vi varvar träning och spel på banan under ledning av vår duktiga PGA PRO Martin Johannisson & Team One Travel, och vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner. Boka din resa redan idag på One Travel Academy golfskolan till El Rompido.

Vi ser fram emot en rolig och lärorik vecka på El Rompido!

När du bokar en resa med oss på One Travel får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

Golfskola till El Rompido med One Travel Academy
2 april – 9 april 2022

Resan inkluderar följande:

 • 7 nätter med del i dubbelrum på Precise Resort El Rompido
 • Frukostbuffé alla dagar
 • Middagsbuffé, exklusive dryck, alla dagar
 • Välkomstdrink
 • 5 golfrundor på El Rompido Golf Clubs två banor
 • Golfskola ca: 8 timmar med PGA PRO Martin Johannisson och PGA PRO Emil Runsten
 • Fri tillgång till SPA avdelning
 • Flyg Göteborg – Faro inkl. golfbag t/r, direktflyg med SAS
 • Transfer Faro flygplats – Precise Resort El Rompido t/r

Pris: 15 595: – per person

Valfria tillägg:

Enkelrumstillägg 2 550: – per person

Flyg från annan ort efter förfrågan och med eventuellt pristillägg.

Anmälan:

Begränsat antal platser. Min. 10 deltagare. Anmälan senast den 1 december 2021 till OneTravel på länken här nedanför eller via mail till viktoria@onetravelgolf.se

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

GOLFSKOLAN ÄR NU FULLBOKAD!

Det går bra att sätta upp sig på vår reservlista!


ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser på alla våra GolfAcademys så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Minsta antal deltagare 10 stycken. OneTravel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Anmälan blir inte bindande förrän ni har fått bekräftelse från OneTravel och er anmälningsavgift är inbetald.

  Ditt namn (Förnamn och efternamn stavat som i ditt pass): (obligatoriskt)

  Din mailadress: (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer: (obligatoriskt)

  Din adress: (obligatoriskt)

  Ditt Golf-ID: (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa: (obligatoriskt)
  1234

  Namn på eventuella medresenärer samt deras golf-ID (Förnamn och efternamn stavat som i passet):

  Din medresenärs mailadress:

  Din medresenärs postadress:

  Meddelande

  Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar.

  Eventuell turistskatt på resmålet betalas på plats av resenären.

  OneTravel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv. Eventuella restriktioner på resmålet kan förekomma så som tex ändringar från buffémiddag till set-course-dinner, samt inskränkningar i tex SPA avdelningen. Eftersom ni bokar er resa med kännedom om pandemin så är paketreselagens bestämmelser för avbokningar lite annorlunda. Anledningen är att ni redan känner till problemen och de eventuella extraordinära och oundvikliga omständigheter som kan uppstå på resmålet eller på vägen dit.

  Inför flygresan gäller det att ni håller er uppdaterade på eventuella restriktioner i både Sverige, Portugal och Spanien samt beroende på avreseort kanske även från Danmark. Det är alltid resenärens egenskyldighet att hålla sig uppdaterad om eventuella restriktioner på resemålet samt avreseorten. Observera att restriktioner och lättnader kan ändras snabbt. Vi rekommenderar även att ni ser över er reseförsäkring.

  I dagsläget krävs det att resenärer antingen är fullvaccinerade och kan visa upp ett giltigt vaccinationsbevis så kallat covidpass, alternativt att man kan uppvisa ett negativt covidtest för att få resa över gränserna.        

  Läs mer om våra resmål på onetravelgolf.se