Novo Sancti Petri

Novo Sancti Petri i Costa de La Luz

Novo Sancti Petri ligger vid den 8 kilometer långa sandstranden La Barrosa Beach och hör till Chiclana de la Frontera, som är en av de kända vita byarna ”Los Pueblos Blancos”. Här bjuds ni på golf, sol och bad i högsta klass.

Ni bor antingen på femstjärniga hotell Iberostar Andalucia Playa eller på Iberostar Royal Andalus som är ett mycket fint fyrstjärnigt hotell. Båda hotellen ligger i direkt anslutning till den vackra Barrosa Beach. Efter din golfrunda kan du koppla av på hotellens SPA. Båda hotellen har pool, gym och erbjuder fri Wi-Fi. På Andalucia Playa finns tennisbanor och paddelbanor och på Royal Andalus hittar ni hårfrisör och skönhetssalong.

Stranden La Barrosa Beach nås direkt från båda hotellen via poolområdet, och väl på stranden hittar ni flera mysiga barer och restauranger. Till köpcentret som ligger mitt i Novo Sancti Petri är det ungefär 100 meter från hotellet.

Golfen spelar ni på någon av Novo Sancti Petri Golf Clubs två banor. Ni når golfbanorna genom en kort promenad från hotellet.

Mar & Pinos Course
På denna 18-håls, par 72 bana har man Playa de la Barrosa i horisonten. Den har fyra par 3, tio par 4 och fyra par 5 hål, och varierande vattenhinder med pinjeträd runt om. Vare sig du är en erfaren golfare eller nybörjare så erbjuder Mar & Pinos banan perfekta möjligheter för en underhållande golfrunda. Se till att inte missa den fantastiska solnedgången vid hål 6.

Central Course
Förbättra ditt sikte på en mycket ondulerande och krävande bana. Känn dig lycklig och stolt när du blickar ut över Playa de la Barrosa beach varje gång du sätter bollen. Den här 18-håls banan med par 72, har sex par 3 hål, sex par 4 hål och sex par 5 hål. Den stoltserar med två av Novo Sancti Petris mest ikoniska platser, nämligen sjön och den S-formade bunkern på 18 hålets green som är designad av Severin Ballesteros.

Förslag på en veckas golfresa till Novo Sancti Petri
7 nätter med del i dubbelrum

Frukostbuffé, alla dagar
Middagsbuffé, alla dagar
5 rundor golf på Novo Sancti Petri Golf Club

Pris efter förfrågan

Valfria tillägg:
Enkelrumstillägg
Halvpensionstillägg

Självklart kan vi på One Travel även boka flyg och transfer om ni önskar det.


OFFERTFÖRFRÅGAN

Kontakta oss idag via nedan kontaktformulär eller via mail till viktoria@onetravel.se för en kostnadsfri offert på din nästa resa

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din mailadress (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

  Din adress (obligatoriskt)

  Ditt Golf-ID (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa (obligatoriskt)

  Jag/Vi vill resa till - önskemål om resmål (obligatoriskt)

  Jag/Vi önskar att One Travel inkluderar transport i offerten (obligatoriskt)

  Önskade avreseort:(obligatoriskt)

  Önskade avresedatum och reslängd (obligatoriskt)

  Meddelande

  Hur hittade du till vår hemsida?

  OneTravel Golf golfresor