La Sella Golf

La Sella Golf Resort

La Sella Golf Resort ligger på Costa Blanca vid foten av berget Montgó mitt i mellan Alicante och Valencia. Vårt hotell La Sella Golf Resort har flera restauranger, bland annat en fantastisk Thairestaurang, barer, gym, utomhuspool och ett välutrustat SPA.

Självklart ligger golfbanan, La Sella Golf Club, där vi spelar all vår golf precis utanför dörren på hotellet.

Endast tio minuter bort ligger de två spanska pärlorna Denia och Jaeva, med mysig atmosfär och fantastisk strand. Här finns förstås gott om restauranger och finsmakaren lär inte bli missnöjd. Faktum är att man ståtar med fler Michelinstjärnor än självaste Valencia som annars räknas som en riktig gourmetstad!

Vi spelar all vår golf på La Sellas Golf Club. En 27-hålsbana, skapad av José-María Olazabals som ligger vackert inbäddad i naturreservatet Montgó utan ett enda hus längs banan.

Banans tre niohålsslingor är uppkallade efter olika vindar.

Den första slingan som heter Llebeig, den varma vinden från Sahara på det lokala språket Valenciana, och sträcker sig söderut genom pinjeskogen. Här bjuds man på fina vyer över nationalparken och layouten gör att man ofta använder alla klubbor i bagen.

Den andra slingan, Gregal, är döpt efter den vind som man i antiken använde för att segla till Grekland. Här är det mer vatten i spel och de avslutande hålen bjuder på en rafflande upplösning.

Den sista, och nyaste, slingan är Mestral, döpt efter vinden från norr. Mestral består av tre stycken par 3, tre par 4 och tre par 5-hål som ligger lite högre än de andra slingorna på anläggningen. I och med det bjuds man på en spektakulär utsikt över havet, Segaria-berget och naturparken Montgó. Denna slinga har dessutom lite annorlunda layout med bredare fairways och större greener.

La Sella Golf har också ett gediget träningsområde och en bra drivingrange. Nytt för i år är ett helt omarbetat inspelsområde. La Sella lämpar sig därför mer än väl för träningsgrupper. Oavsett om du åker med en grupp eller på egen hand har du alltid full support från oss på One Travel

Förslag på en veckas golfresa till La Sella Golf Resort

Resan inkluderar följande:
7 nätter med del i dubbelrum
Frukostbuffé varje dag
Middagsbuffé alla dagar inklusive en halv flaska vin och mineralvatten
5 golfrundor på La Sella Golf
Hyrvagn
1 dags entré till SPA

Pris efter förfrågan

Vi bokar även flyg och transfer om du önskar hjälp med det

Valfria tillägg:
Enkelrumstillägg
Halvpensionstillägg


OFFERTFÖRFRÅGAN

Kontakta oss på One Travel Golf idag för en kostnadsfri offert på din nästa resa

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din mailadress (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

  Din adress (obligatoriskt)

  Ditt Golf-ID (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa (obligatoriskt)

  Jag/Vi vill resa till - önskemål om resmål (obligatoriskt)

  Jag/Vi önskar att One Travel inkluderar transport i offerten (obligatoriskt)

  Önskade avreseort:(obligatoriskt)

  Önskade avresedatum och reslängd (obligatoriskt)

  Meddelande

  Hur hittade du till vår hemsida?