Weekendresa till Sierra Golf Resort i Polen

Varmt välkommen att boka din golfresa till Sierra Golf Resort i Polen

GOLF

Sierra Golf är en otroligt välskött 18-håls bana som håller absolut toppklass i Europa. Över hela området växer över 11 000 noga utvalda träd, prydnadsbuskar och blommor. Det sagolika scenariet framhålls av romantiska lusthus, bänkar och pittoreska gångbroar. Banans landskap varierar hela tiden i naturens rytm – spelet på den är aldrig detsamma!

Före golfrundan kan du träna på den 300 meter långa drivingrangen som har 26 täckta utslagsplatser. Givetvis finns även putting- och chipping greener så att du kan värma upp ordentligt innan du slår ut på första tee.

Efter golfrundan kopplar du av i Polens lyxigaste klubbhus. Över 1 000 kvadratmeter inrett i engelsk stil. Ett mycket bra kök (Polens bästa golfkök) ger ytterligare en dimension på avkopplingen.

BOENDE

Du bor i bungalows precis invid golfbanan och boendet håller mycket hög standard. Invid rummet finns en gemnsam utomhuspool som står redo att svalka dig efter runda. Ni har även fritt WiFi.

När du bokar en resa med oss på One Travel får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

Golfresa till Sierra Golf Resort med färja från Karlskrona

Torsdag
Avresa från Karlskrona till Gdynia kl 21:00 med Stena Ebba

Fredag
Vi äter frukost på båten innan vi lägger till i Gdynia kl 6:30. På kajen står transferbussen och väntar för att ta oss till Sierra GC. Här blir det golf hela dagen. Vi har givetvis förbokade starttider. På kvällen avnjuter vi en härlig buffé i golfklubbens restaurang.

Lördag
Dagen börjar med frukost i klubbhuset. Därefter har vi hela dagen till ert förfogande på Sierra GC. På kvällen är det gemensam middag.

Söndag
Frukost i klubbhuset. Första boll slår ut för sista rundan ca klockan 09:00 på Sierra GC. Efter färdigspelad runda och kanske en svalkande dryck i klubbhuset åker vi med buss tillbaka till färjeterminalen. Stena Spirit avgår kl 21:00 från Gdynia och vi har en bokad Middag All Inclusive i restaurang Taste som väntar på oss.

Måndag
Stena Spirit ankommer Karlskrona kl 7:30

Golfresa till Sierra Golf Resort 18 augusti – 20 augusti 2023

  • 2 nätter på Sierra Golf Resort med boende i Bungalows för 2 personer
  • 2 frukostbufféer serverad i klubbhuset
  • 2 middagar, exklusive dryck
  • 3 greenfee på Sierra GC med förbokade starttider
  • Hyrvagn
  • Fria rangebollar innan rundan
  • Fritt WiFi på boendet
  • Tillgång till padelbanor
  • Tillgång till utomhus pool
  • Transfer Gdynia – Sierra Golf Resort t/r

4 995:- per person

Valfria tillägg:

Färja mellan Karlskrona – Gdynia t/r
17 augusti Karlskrona – Gdynia 21:00 – 06:30 Utresa med Stena Ebba. Boende i delad 2-bäddshytt med havsutsikt. Frukost. 20 augusti Gdynia – Karlskrona 21:00 – 07:30 Hemresa med Stena Spirit. Boende i delad 2-bäddshytt med havsutsikt. Middagsbuffé All Inclusive på kvällen.

Från 1 600:- per person

Självklart anpassar vi resan efter era önskemål om antal nätter och antal starttider på Sierra GC.


ANMÄLAN

Anmäl dig redan idag via nedan anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se 

Tänk på att det är begränsat antal platser och först till kvarn gäller

Minsta antal deltagare 10 stycken. One Travel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Anmälan blir inte bindande förrän ni har fått bekräftelse från One Travel och er anmälningsavgift är inbetald.

One Travel bokar era färjebiljetter och transfers. Färjebiljetter betalas vid anmälan och är angivna med ett frånpris ovan.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

OneTravel Golf golfresor