Villaitana Golf

Villaitana Golf & SPA Resort

Storslagna Villaitana Golf & SPA Resort ligger i hjärtat av Costa Blanca och mycket nära Benidorm utanför Alicante på den andalusiska kusten längs medelhavet. Du flyger till Alicante och resan vidare till Villaitana tar cirka 40 minuter.

Vårt hotell Melia Villaitana är ett fyrstjärnig hotell som ligger direkt vid de två golfbanorna Villaitana Levante och Villaitana Poniente. Hela anläggningen har den charmiga atmosfären av en Medelhavsby med smala gator, torg och restauranger och barer. Allting på resorten ligger koncentrerat vilket skapar både harmoni och en känsla av välorganiserad lyx. På anläggningen finns bland annat två stora poolområden varav den ena har en uppbyggd konstgjord sandstrand och en är uppvärmd under del av året. Här finns också flera restauranger och barer, SPA-avdelning, gym och fritt wifi.

Vårt boende ligger endast en kort taxifärd bort från Benidorm med sitt utbud av shopping, restauranger, nattliv och de fina stränderna.

På Villaitanas två golfbanor kan du spela golf i ett fantastiskt landskap med vackra vyer.

De två 18-håls banorna, designade av Jack Nichlaus, är roliga, spännande och intressanta att spela. Mästerskapsbanan heter Campo Villaitana Levante och den lite kortare och trixigare banan heter Campo Villaitana Poniente.
Levante med par 72, passar alla typer av spelare. Här finns breda ondulerande fairways och en del utmaningar med strategiska bunkrar och en fantastisk utsikt över Benidorms skyline och Medelhavet.
Poniente är en kortare bana med par 62 som utgår från drivingrangen och går i lite mer kuperad terräng ovanför hotellområdet. Det ingår golfbil vid spel på Poniente.

Klubbhuset ligger centralt en kort promenad från hotellet. Här finns en generös uteservering, samt drivingrange, chipping- och puttinggreen villket gör träningsmöjligheterna på Villaitana mycket bra.

Att man dessutom kan spela golf i kortärmat under dom milda vintermånaderna gör golfresan extra trevlig.

FÖRSLAG PÅ GOLFRESA TILL VILLAITANA
 • 7 nätter på Melia Villaitana, med del i dubbelrum
 • Frukostbuffé alla dagar
 • Middagsbuffé 4 dagar, exklusive dryck
 • 6 rundor golf på Villaitana, 3 på Levante och 3 på Poniente
 • Golfbil på Poniente

Pris efter förfrågan

Valfria tillägg:
Enkelrumstillägg
Halvpensionstillägg

Självklart kan vi på One Travel Golf även boka flyg och transfer om ni önskar det.


OFFERTFÖRFRÅGAN

Kontakta oss idag via nedan kontaktformulär eller via mail till viktoria@onetravel.se för en kostnadsfri offert på din nästa resa

One Travel Golf är din personliga resebyrå

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din mailadress (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

  Din adress (obligatoriskt)

  Ditt Golf-ID (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa (obligatoriskt)

  Jag/Vi vill resa till - önskemål om resmål (obligatoriskt)

  Jag/Vi önskar att One Travel inkluderar transport i offerten (obligatoriskt)

  Önskade avreseort:(obligatoriskt)

  Önskade avresedatum och reslängd (obligatoriskt)

  Meddelande

  Hur hittade du till vår hemsida?

  One Travel logga