Isla Canela

Boka din resa till fantastiska Isla Canela

Välkomna till vårt nyaste resmål Isla Canela.

Isla Canela ligger på Costa de la Luz i Spanien, endast en drive från gränsen till Portugal och Algarve. På andra sidan av Guadianafloden som är belägen nära vårt hotell ligger Algarve.

BOENDE

Hotell Isla Canela Golf

Vi bor på hotel Isla Canela Golf som ligger beläget bara 2 mil från de vackra stränderna i Isla Canela och Punta del Moral. Hotellet erbjuder en traditionell andalusisk design med pittoreskt läge strax utanför Ayamonte. Här bor man nära floden Guadiana, som utgör gränsen mellan Spanien och Portugal. Hotellet har också ett trevligt poolområde med en utomhuspool.

Här har du allt i din närhet: swimmingpool, restaurang och bar. 300 meter från hotellet är utslaget på första tee på golfbanan Isla Canela Golf.

UTFLYKTER

Med en årlig medeltemperatur på 20 grader så är Isla Canela den perfekta platsen för golf och utomhusaktiviteter av alla slag. I närheten av vårt hotellet finns fler aktiviteter för den som vill göra mer än att spela golf under sin vistelse på Costa del la Luz. Man kan åka på en båtutflykt längs Guadiana floden och utforska naturen i naturreservatet Isla Cristinas Marshes. Man kan också ta sig till Isla Canelas fantastiska marina som är den sista spanska hamnen innan båtarna anländer till Portugal. I marinan finns flera affärer och restauranter.

GOLF

Här har vi tillgång till de två fantastiska golfbanorna Isla Canela Golf samt Valle Guadiana Links Golf.

Isla Canela Golf

Vi bor alldeles intill den mycket omtyckta golfbanan, Isla Canela Golf, som är en 18-hålsanläggning som erbjuder många vackra vyer. Det fantastiska klimatet gör att man kan spela golf här året runt.

Isla Canela är en parkbana som ligger i ett naturreservat och golfbanan är mycket promenadvänlig. Längs golfbanan finns det små sluttningar som har formats av naturliga sanddynor men i övrigt är banan platt och har breda fairways. Hela tio av de arton hålen har inslag av vatten och många hål kantas av palmer, apelsinträd, olivträd och eukalyptusträd.

Områdets sumpmarker integreras väl med golfbanan vilket ger en naturlig skönhet och mycket speciellt fågelliv samtidigt som det förekommer en del naturliga hinder som kan vara lite trixiga.

Valle Guadiana Links Golf

Under vår vecka på Isla Canela spelar vi även på närbelägna linksbanan Valle Guadiana Links Golf.

Valle Guadiana Links ligger precis vid stranden av Guadianafloden, som fungerar som en gräns mellan Spanien och Portugal. Från banan har du en spektakulär utsikt mot Portugal och flodens mynning. Banan är integrerad i ett naturreservat vilket ger den en unik avkopplande miljö där du kan njuta av både natur och golfspel.

Valle Guadiana Links är en utmärkt parkbana som bjuder på breda fairways och en riktig linkskänsla. Banan är relativt platt och har en spännande karaktärsskillnad mellan de första och sista 9 hålen, vilket ger en golfupplevelse utöver det vanliga.

Träningsanläggningen är mycket bra och anläggningen passar er som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö. Under vår vecka på Isla Canela varvar vi träning och spel på banan under ledning av vår duktiga PGA PRO Martin Johannisson & Team One Travel, och vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner.

Vi ser fram emot en rolig och lärorik vecka tillsammans med Er på Isla Canela!

När du bokar en resa med oss på One Travel får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

Golfresa till Isla Canela

Förslag på golfresa som inkluderar följande:

 • 7 nätter med del i dubbelrum på Hotel Isla Canela Golf
 • Frukostbuffé alla dagar
 • Middagsbuffé, exklusive dryck, alla dagar
 • Välkomstdrink
 • 5 golfrundor på Isla Canela Golf samt Vale Guadiana Links Golf

Pris efter förfrågan

Valfria tillägg:
Enkelrumstillägg
Halvpensionstillägg

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert info@onetravel.se

Vi hjälper dig gärna att ta fram ett passande flyg och transfer från flygpalsten till Isla Canela


ANMÄLAN

Anmäl ditt intresse av en golfresa till redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Anmälan blir inte bindande förrän ni har fått bekräftelse från OneTravel och er anmälningsavgift är inbetald.

  Ditt namn: (obligatoriskt)

  Din mailadress: (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer: (obligatoriskt)

  Din adress: (obligatoriskt)

  Ditt Golf-ID: (obligatoriskt)

  Namn på eventuella medresenärer:

  Antal personer som vill resa: (obligatoriskt)

  1234

  Meddelande

  Jag är intresserad av följande resmål i Spanien:

  Jag är intresserad av att resa till följande resmål i Portugal:

  Jag är intresserad av att resa till
  Polen / Bulgarien / Tyskland / Sydafrika / Förenade Arabemiraten /Italien:

  Jag är intresserad av:

  Vi önskar resa ifrån:

  StockholmKöpenhamnOsloGöteborgKarlskronaAnnan

  Vi önskar resa under dessa datum:

  Meddelande

  Hur hittade du till vår hemsida?

  Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar.

  Eventuell turistskatt på resmålet betalas på plats av resenären.

  OneTravel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv. Eventuella restriktioner på resmålet kan förekomma så som tex ändringar från buffémiddag till set-course-dinner, samt inskränkningar i tex SPA avdelningen. Eftersom ni bokar er resa med kännedom om pandemin så är paketreselagens bestämmelser för avbokningar lite annorlunda. Anledningen är att ni redan känner till problemen och de eventuella extraordinära och oundvikliga omständigheter som kan uppstå på resmålet eller på vägen dit.

  Inför flygresan gäller det att ni håller er uppdaterade på eventuella restriktioner i både Sverige, Portugal och Spanien samt beroende på avreseort kanske även från Danmark. Det är alltid resenärens egenskyldighet att hålla sig uppdaterad om eventuella restriktioner på resemålet samt avreseorten. Observera att restriktioner och lättnader kan ändras snabbt. Vi rekommenderar även att ni ser över er reseförsäkring.

  I dagsläget krävs det att resenärer antingen är fullvaccinerade och kan visa upp ett giltigt vaccinationsbevis så kallat covidpass, alternativt att man kan uppvisa ett negativt covidtest för att få resa över gränserna.        

  Läs mer om våra resmål på onetravelgolf.se