Valle del Este Golf

Valle del Este Golf & SPA

Storslagna Valle del Este Golf ligger på den andalusiska kusten längs medelhavet, cirka nio mil nordost om Almeria och strax utanför de gamla spanska städerna Vera, Garrucha och Mojacar Pueblo. Här stoltserar man med Europas soligaste region med i genomsnitt 312 soldagar om året och med över 3000 soltimmar per år. Du flyger till Alicante och resan vidare till Valle del Este tar cirka en och en halv timme.

Vårt hotell Valle del Este Golf & SPA är ett fyrstjärnig hotell som ligger direkt vid Valle del Este golfbana. Hotellet har stilfulla och välutrustade rum med bland annat kabel-TV, fri wifi, hårtork, minibar, luftkonditionering och värdeskåp. Alla rum har balkong med utsikt över golfbanan. Efter golfrundan kan du koppla av i hotellets SPA avdelning. Här finns även gym, bastu, pool och fyra padeltennisbanor och hotell Valle del Este bjuder dessutom på högklassig mat och dryck.

På Valle del Este Golf Club kan du spela golf i ett fantastiskt landskap med vackra vyer på en bana i mycket fint skick.
Golfbanan Valle del Este är par 71 och designades år 2003 av Jose Canales. Banan är välintegrerad och smälter harmoniskt in i den naturliga miljön med dess ursprungliga vegetation och landskap. De 18-hålen är placerade runt Hotellet Valle del Este med bekväm tillgång till bana och träningsfält.

Att spela på denna karaktärsrika golfbana är en oförglömlig upplevelse. Golfbanan har breda fairways, upphöjda tees, greener med ett brett utbud av flaggpositioner samt strategiskt placerade vattenhinder och bunkrar som gör varje hål till en utmaning. Landskapet, öknen i Almeria och glimtar av Medelhavet, gör Valle del Este till ett visuellt underverk. Varje hål har sin egen speciella personlighet och egenskap. Det är en underhållande och relativt kort spelbana som är attraktiv för spelare med lågt handicap och utmanande för spelare på medelnivå. Omgivningen är fascinerande med golfbanans gröna fairways i skarp kontrast mot den subtropiska naturen.

Att man dessutom kan spela golf i kortärmat under dom milda vintermånaderna här i Almeria gör golfresan extra trevlig.

Förslag på golfresa till Valle del Este
* Del i dubbelrum 7 nätter
* Frukostbuffé alla dagar
* Middagsbuffé alla dagar
* 5 rundor golf på Valle del Este Golf Club
* Fri tillgång till Spa

Pris efter förfrågan

Valfria tillägg:
Enkelrumstillägg
Halvpensionstillägg

Självklart kan vi på One Travel Golf även boka flyg och transfer om ni önskar det.


OFFERTFÖRFRÅGAN

Kontakta oss idag via nedan kontaktformulär eller via mail till viktoria@onetravel.se för en kostnadsfri offert på din nästa resa

One Travel Golf är din personliga resebyrå

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din mailadress (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

  Din adress (obligatoriskt)

  Ditt Golf-ID (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa (obligatoriskt)

  Jag/Vi vill resa till - önskemål om resmål (obligatoriskt)

  Jag/Vi önskar att One Travel inkluderar transport i offerten (obligatoriskt)

  Önskade avreseort:(obligatoriskt)

  Önskade avresedatum och reslängd (obligatoriskt)

  Meddelande

  Hur hittade du till vår hemsida?

  OneTravel Golf golfresor