GOLFSKOLOR OCH GOLFRESOR

One Travel arrangerar golfresor och golfskolor där service och kvalité är i fokus. 

Efter 20 år som researrangör i bl.a. Spanien, Portugal, Danmark, Norge och Sverige vet vi vad som är viktigt när du ska åka på golfresa. Detta gör att vi noga väljer våra samarbetspartners så att vi kan erbjuda dig en fantastisk golfresa till marknadens bästa priser.

På alla våra Academy resor varvar vi träning och spel på banan under ledning av våra duktiga PGA PROs. På banan får du tips, coaching och hjälp med strategi. Vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner. Vi upplever den berömda ”One Travel Academy Andan” tillsammans!

Hos oss får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

Nu har vi släppt platserna till vårens golfskolor

One Travel Academy Golfskolor hösten 2024

VALLE DEL ESTE, SPANIEN 5 oktober – 12 oktober 2024

LA SELLA, SPANIEN 13 oktober – 20 oktober 2024

EL ROMPIDO, SPANIEN 9 NOVEMBER – 16 NOVEMBER 2024

One Travel PGA PROs

På One Travel lägger vi stor vikt i att våra tränare är välutbildade och passar in på våra resor. Vi har ett par återkommande tränare som vi kan ge fullt betyg och som betyder mycket för oss på One Travel

Martin Johannisson Utbildad PGA PRO. Driver OneTravel och har efter 20 år som researrangör i bl.a. Spanien, Portugal, Danmark, Norge och Sverige en gedigen erfarenhet. Martin har arbetat sedan -95 som tränare på Odense GK, Mörk GK och varit coach i norska juniorlandslaget. Idag arbetar han som klubbchef på anrika Trummenäs Golfklubb i Karlskrona.

Emil Runsten PGA PRO som har sin hemvist i Karlskrona. En av våra återkommande populära tränare som varit med på flera resor. Idag arbetar Emil som klubbchef på fina Ronneby Golfklubb.

Anders Thelberg  Utbildad PGA PRO och idag tränarchef i norska golfförbundet. Han har i sin roll en lång och bred erfarenhet av utveckling av spelare, tränare och golfklubbar på alla nivåer baserat på en coaching filosofi som kännetecknas av enkelhet, tydlighet och helhet.

Peter Bengtsson Utbildad PGA PRO och en populär och återkommande PRO på våra resor. Har sin hemvist i Skåne och har en mycket lång och bred erfarenhet inom golfens värd.

Kontakta oss på One Travel Golf idag för en kostnadsfri offert på din nästa golfskola och golfresa!

OFFERTFÖRFRÅGAN

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din mailadress (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

  Din adress (obligatoriskt)

  Ditt Golf-ID (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa (obligatoriskt)

  Jag/Vi vill resa till - önskemål om resmål (obligatoriskt)

  Jag/Vi önskar att One Travel inkluderar transport i offerten (obligatoriskt)

  Önskade avreseort:(obligatoriskt)

  Önskade avresedatum och reslängd (obligatoriskt)

  Meddelande

  Hur hittade du till vår hemsida?


  OneTravel är mer än bara golfskolor och golfresor

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert One Travel