Bonalba

Bonalba Golf & Alenda Golf i Alicante

Bonalba Resort ligger en dryg mil från Alicante centrum, 5 minuter från stranden och endast 2 mil från flygplatsen. Ni bor på den 4-stjärniga resorten som erbjuder bra boende med hög service. Hotellet har 251 rum, fritt internet, gym, utomhus-pool, uppvärmd inomhus-pool, spa och turkiskt bad. Alla rummen har egen balkong/terrass, luftkonditionering, safe och wifi.

Bonalba Golf—är en utmanande golfbana som stått värd för ett antal internationella stortävlingar. Banans design är mycket trevlig och utsikten över Alicante och Medelhavet från några av hålen är rent hänförande. Ett antal långa hål varvas med några kortare, vilket göra att banan passar alla typer av golfare. De första nio hålen är relativt  platta medan de avslutande nio är mer kuperade. Banans längd är ca 6000 m från gul tee och ca 5300 m från röd tee. Det finns korthålsbana, drivingrange och greener för den som vill träna lite extra.

Alenda Golf—ligger ca 20 minuter från Bonalba och hit blir du körd med transfer de dagar du ska spela här. Banan öppnade 1999 och är en par 72 bana. Den är ca 6200  m från gul tee. Den är belägen på en sluttning med utsikt över Medelhavet. De första nio hålen är lättspelade med breda fairways som kantas av pinje- och palmträd. När du sedan kommer till de sista nio hålen byter banan karaktär och den blir mer teknisk där precision blir viktigare än längd.

Försalg på golfresa till Bonalba & Alenda Golf
* 7 nätter med del i dubbelrum
* Frukostbuffé
* 5 rundor golf, 3 på Bonalba och 2 på Alenda
* 1 fri dricka i klubbhuset efter varje avslutade rond
* Transfer t/r Alenda Golf

Pris efter förfrågan

Valfria tillägg:
Enkelrumstillägg
Halvpensionstillägg


Självklart kan vi på One Travel Golf även boka flyg och transfer om ni önskar det.

Kontakta oss idag via nedan kontaktformulär eller via mail till viktoria@onetravel.se för en kostnadsfri offert på din nästa resa

One Travel Golf är din personliga resebyrå

OFFERTFÖRFRÅGAN

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din mailadress (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

  Din adress (obligatoriskt)

  Ditt Golf-ID (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa (obligatoriskt)

  Jag/Vi vill resa till - önskemål om resmål (obligatoriskt)

  Jag/Vi önskar att One Travel inkluderar transport i offerten (obligatoriskt)

  Önskade avreseort:(obligatoriskt)

  Önskade avresedatum och reslängd (obligatoriskt)

  Meddelande

  Hur hittade du till vår hemsida?