Grand Hyatt La Manga Club & Golf Resort

Grand Hyatt La Manga Club & Golf Resort

Välkommen att boka din golfresa till en av Europas främsta golfdestinationer!
Femstjärniga resorten Grand Hyatt La Manga Club & Golf Resort har ett oslagbart läge på en udde vid Mar Menor lagunen och angränsar till det vackra natur reservatet Calblanque med orörda stränder. Läget invid Alicante och havet gör hotellet mycket attraktivt och ni kommer till en komplett resort som satsar stort och har de bästa träningsmöjligheterna, 3 golfbanor och ett riktigt lyxigt spa.

Flyger du till Alicante har du en transfer på ca 50 minuter för att nå La Manga som ligger mellan Costa Blanca och Costa Almeria.

På anläggningen finns tre mästerskapsbanor, North, South och West Course.
North och South ligger precis i anslutning till hotellet och West Course ligger ca 10 min bort. Till West Course går det regelbundet en transfer från hotellet.

Varje år spelas fler stora tävlingar på de fina banorna. Träningsområdena för både sving och närspel passar perfekt för både en golfskola eller för egen träning. Att träning genomsyrar anläggningen märker man då det även finns 18 tennisbanor, 9 fotbollsplaner och en stor spa-anläggning med fullt utrustat gym och squasherna (10 min ifrån hotellet med transfer).
På hotellet finns en fin utomhuspool med en mindre restaurang precis invid.

Boende

Helt nyrenoverade Grand Hyatt La Manga Club & Golf Resort erbjuder boende av yttersta kvalitet. Restaurangutbudet är lika storslaget som svårslaget: här kan du göra en gastronomisk jorden-runt-resa utan att lämna anläggningen. Välj mellan elegant medelhavsmat, kryddstarka mexikanska rätter, asiatiska upplevelser, tapas i mängder, rejäla amerikanska biffar eller italienska specialiteter. Här finns något för alla smakriktningar.

Hotel Grand Hyatt La Manga
I hjärtat av resorten intill två av de tre mästerskapsbanorna, tronar Grand Hyatt La Manga. Ett vackert femstjärnigt hotell som är inrett med mjuk sand toner, naturliga material och konstföremål från naturen själv, hotellets lobby andas en air av lugn och avkoppling. De stora fönsterna släpper in dagsljus och man har en fin utsikt över de frodiga golfbanorna. Det finns intressanta konstverk. Hotellet har 192 vackert designade rum. Det finns dubbelrum, Royal Club rum och sviter. Alla rummen är bra utrustade och har balkong.

Spa

På den högsta punkten på resorten ligger den stora Spa byggnaden. Här kan man efter en skön golfrunda njuta av ett dopp i den varma jacuzzin och bara blicka ut över horisonten, det är balsam för själen! Det stora gymmet är utrustad med den senaste Life-Fitness utrustning såsom maskiner,cyklar, cardio maskiner, fria vikter samt rum för stretching. Det finns fitness rum som erbjuder stimulerande klasser. så som Spinning, Batuka, Zumba Fit, GAP Tone, Step Aerobic, Total pump, Pilates, Aquagym Toning, Aquapilates classes, Ashtanga Hatha Vinyasa.

La Manga är ett internationellt erkänt Tennis Centre med Europas finaste utomhus anläggningar som varit värd vid ett antal tillfällen till sådana prestigefyllda evenemang som Davis Cup och Fed Cup, liksom ett stort antal ATP-turneringar. Det finns 28 tennisbanor, förstklassig undervisning för nivåer För löpning och vandring finns suveräna förhållanden med bra kartor över omgivningarna finns att tillgå! På La Manga Club kan man hyra mountainbike eller landsvägscykel av mycket hög för att utforska de underbara omgivningarna vid Costa Calidá och La Manga Resort.

Golfbanorna

La Manga Västra Banan / West Course
En naturskön bana med par 72 och fina vyer som är ganska utmanande där nivåskillnaderna är en stor del av utmaningen. De första nio hålen är smala och kräver relativt raka utslag. De sista nio hålen går över bergen.

La Manga Norra Banan / North Course
En kuperad mästerskapsbana med par 71, som omgärdas av palmer och har en hel del strategiskt utplacerade vattenhinder. Banan är något kortare och har bredare fairways än den södra banan.

La Manga Södra Banan / South Course
En härligt och utmanande mästerskapsbana som uppskattas av alla golfspelare från scratch till höghandikappare. Golfbanan är placerad mitt i dalen och här finns breda fairways som kantas av palmer, strategiskt utplacerade vattenhinder och bunkrar. De första nio hålen innehåller ett par riktigt långa par 3 hål och de sista nio hålen har ett antal utmanande vattenhinder.

Prisexempel för en veckas golfresa till Grand Hyatt La Manga Club & Golf Resort

Resan inkluderar följande:
7 nätter med del i dubbelrum på Hotel Grand Hyatt La Manga
Frukostbuffé varje dag
5 golfrundor på La Manga Golf Clubs tre banor

Pris efter förfrågan

Vi bokar även flyg och transfer om du önskar hjälp med det

Valfria tillägg:
Enkelrumstillägg
Halvpensionstillägg


OFFERTFÖRFRÅGAN

Kontakta oss på One Travel Golf idag för en kostnadsfri offert på din nästa resa

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din mailadress (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

  Din adress (obligatoriskt)

  Ditt Golf-ID (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa (obligatoriskt)

  Jag/Vi vill resa till - önskemål om resmål (obligatoriskt)

  Jag/Vi önskar att One Travel inkluderar transport i offerten (obligatoriskt)

  Önskade avreseort:(obligatoriskt)

  Önskade avresedatum och reslängd (obligatoriskt)

  Meddelande

  Hur hittade du till vår hemsida?

  One Travel

  OneTravel Golf golfresor