One Travel Academy Golfskola till Isla Canela

Boka din plats på golfskolan till Isla Canela

Den 5 mars åker One Travel Academy till fantastiska Isla Canela

Isla Canela ligger på Costa de la Luz i Spanien, några mil från gränsen till Portugal. På andra sidan av Guadianafloden som är belägen nära vårt hotell ligger Algarve.

BOENDE

Vi bor på hotel Isla Canela Golf som ligger beläget bara 2 mil från de vackra stränderna i Isla Canela och Punta del Moral. Hotellet erbjuder en traditionell andalusisk design med pittoreskt läge strax utanför staden Ayamonte. Här bor man nära floden Guadiana, som utgör gränsen mellan Spanien och Portugal. Hotellet har också ett trevligt poolområde med en utomhuspool.

Här har du allt i din närhet: swimmingpool, restaurang och bar. 300 meter från hotellet är utslaget på första tee på golfbanan Isla Canela Golf.

Med en årlig medeltemperatur på 20 grader så är Isla Canela den perfekta platsen för golf och utomhusaktiviteter av alla slag. I närheten av vårt hotell finns fler aktiviteter för den som vill göra mer än att spela golf under sin vistelse på Costa del la Luz. Man kan åka på en båtutflykt längs Guadiana floden och utforska naturen i naturreservatet Isla Cristinas Marshes. Man kan också ta sig till Isla Canelas fantastiska marina som är den sista spanska hamnen innan båtarna anländer till Portugal. I marinan finns flera affärer och restauranter.

GOLF

Under veckan på Isla Canela spelar vi på två fantastiska golfbanorna Isla Canela Golf samt Valle Guadiana Links Golf.

Isla Canela Golf

Vi bor alldeles intill den mycket omtyckta golfbanan, Isla Canela Golf, som är en 18-hålsanläggning som erbjuder många vackra vyer. Det fantastiska klimatet gör att man kan spela golf här året runt.

Isla Canela är en parkbana som ligger i ett naturreservat och golfbanan är mycket promenadvänlig. Längs golfbanan finns det små sluttningar som har formats av naturliga sanddynor men i övrigt är banan platt och har breda fairways. Hela tio av de arton hålen har inslag av vatten och många hål kantas av palmer, apelsinträd, olivträd och eukalyptusträd.

Områdets sumpmarker integreras väl med golfbanan vilket ger en naturlig skönhet och mycket speciellt fågelliv samtidigt som det förekommer en del naturliga hinder som kan vara lite trixiga.

Valle Guadiana Links Golf

Under vår vecka på Isla Canela spelar vi även på närbelägna linksbanan Valle Guadiana Links Golf.

Valle Guadiana Links ligger precis vid stranden av Guadianafloden, som fungerar som en gräns mellan Spanien och Portugal. Från banan har du en spektakulär utsikt mot Portugal och flodens mynning. Banan är integrerad i ett naturreservat vilket ger den en unik avkopplande miljö där du kan njuta av både natur och golfspel.

Valle Guadiana Links är en utmärkt parkbana som bjuder på breda fairways och en riktig linkskänsla. Banan är relativt platt och har en spännande karaktärsskillnad mellan de första och sista 9 hålen, vilket ger en golfupplevelse utöver det vanliga.

Träningsanläggningen är mycket bra och anläggningen passar er som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö. Under vår vecka på Isla Canela varvar vi träning och spel på banan under ledning av PGA PRO Martin Johannisson och vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner. Boka din resa redan idag på golfskolan till Isla Canela.

Vi ser fram emot en rolig och lärorik vecka tillsammans med Er på Isla Canela!

När du bokar en resa med oss på One Travel får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

Isla Canela 5 mars – 12 mars 2024

Resan inkluderar följande:

  • 7 nätter med del i dubbelrum på Hotel Isla Canela Golf
  • Frukostbuffé alla dagar
  • Middag, exklusive dryck, alla dagar
  • Välkomstdrink
  • 5 golfrundor på Isla Canela Golf samt Vale Guadiana Links Golf
  • Golfskola ca: 8 timmar med PGA PRO Martin Johannisson
  • Flyg Köpenhamn – Faro inkl. golfbag t/r, direktflyg med SAS
  • Transfer Faro flygplats – Hotel Isla Canela Golf t/r

Pris: 18 995: – per person

Valfria tillägg:

Enkelrumstillägg 2 800: – per person

Flyg från annan ort efter förfrågan och med eventuellt pristillägg.

Anmälan:

Begränsat antal platser! Min. 10 deltagare. Anmälan senast den 1 november 2023 till One Travel på länken här nedanför eller via mail till viktoria@onetravelgolf.se

FULLBOKAD! STÄLL DIG GÄRNA PÅ VÄNTELISTAN


ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser på alla våra Golf Academys så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Minsta antal deltagare 10 stycken. One Travel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Anmälan blir inte bindande förrän ni har fått bekräftelse från One Travel och er anmälningsavgift är inbetald.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar.

Eventuell turistskatt på resmålet betalas på plats av resenären.

One Travel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv. Eventuella restriktioner på resmålet kan förekomma så som tex ändringar från buffémiddag till set-course-dinner, samt inskränkningar i tex SPA avdelningen. Eftersom ni bokar er resa med kännedom om pandemin så är paketreselagens bestämmelser för avbokningar lite annorlunda. Anledningen är att ni redan känner till problemen och de eventuella extraordinära och oundvikliga omständigheter som kan uppstå på resmålet eller på vägen dit.

Inför flygresan gäller det att ni håller er uppdaterade på eventuella restriktioner i både Sverige, Portugal och Spanien samt beroende på avreseort kanske även från Danmark. Det är alltid resenärens egenskyldighet att hålla sig uppdaterad om eventuella restriktioner på resemålet samt avreseorten. Observera att restriktioner och lättnader kan ändras snabbt. Vi rekommenderar även att ni ser över er reseförsäkring.

I dagsläget krävs det att resenärer antingen är fullvaccinerade och kan visa upp ett giltigt vaccinationsbevis så kallat covidpass, alternativt att man kan uppvisa ett negativt covidtest för att få resa över gränserna.        

Läs mer om våra resmål på onetravelgolf.se

One Travel Academy Golfskola till Isla Canela med teknisk arrangör One Travel

One Travel Academy Golfskola till Isla Canela