OneTravel Longstay Islantilla

Varmt välkommen att boka din plats på OneTravel Longstay Islantilla

OneTravel Longstay går till underbara Islantilla Golf Resort beläget i Spaniens sydvästra hörn på gränsen till Portugal.

Vi bor på The Residences Apartments Islantilla som ligger endast 200 meter från klubbhuset på Islantilla GC. Här bor vi i moderna lägenheter med 2 sovrum, ett badrum, vardagsrum med soffa , tv och matbord samt ett modern kök med all utrustning. Ni har balkong eller terrass med sittmöjligheter och det finns både diskmaskin samt tvättmaskin i lägenheten. Hotellet erbjuder bland annat två utomhuspooler, inomhuspool, SPA och gym och allt detta har du som gäst hos oss fri tillgång till. Hotellet erbjuder även frukost, lunch och middag för dig som vill unna dig lite extra på din Longstay. Från hotellet är det ca 800 meter ner till centrum och stranden där det finns butiker och restauranger.

Golfbanan Islantilla GC har 27-hål med 3 stycken 9 hålsslingor som man kombinerar olika varje dag. Det här gör att du får en ny upplevelse under varje runda. Anläggningen har dessutom utmärkta träningsområden med en stor drivingrange, putt och pitchgreener. Du som reser med oss på Longstay har obegränsad tillgång till banan. Nytt för hösten 2021 är att du kan välja mellan två olika golfupplägg. Antingen har du fri golf på Islantilla GC under din vistelse eller så kan du välja att spela 16 rundor på Islantilla GC och 4 rundor fördelat på Monazilla GC och/eller Bellavista GC.

Vid önskemål kan du även lägga till även en runda per vecka på underbara El Rompido Golf Resort mot ett mindre pristillägg. Den här närbelägna resorten har två fantastiska 18-hålsbanor som du inte får missa.

Under perioden 16 oktober – 27 november 2021 är vår värd och tillika PGA PRO Peter Johansson på plats i Islantilla för att se till att just du får en fantastisk longstayupplevelse. Peter är en erfaren och väldigt populär golftränare som dessutom har tillbringat flera vintrar som värd på longstay.

På vår Longstay ingår även ca 2 timmars Golf Clinic varje vecka och för er som önskar arrangerar vi veckotävlingar, både individuellt och lag, där ni får utmana era nya vänner.

Vi rekommenderar er att boka flyg till Faro alternativt Sevilla och därefter hyra en bil på flygplatsen. Det tar cirka 50 minuter att köra till Islantilla från Faro och cirka 90 minuter från Sevilla. Med bil kan ni upptäcka området runt Islantilla och även ta er till andra banor i området om ni vill testa på fler golfbanor under er vistelse.

Vi har golfvärd/PRO på plats under din vistelse när vi är minimum 10 par. Han är där för att du ska få en så bra och skön vistelse som möjligt. Värden ordnar med starttider, tävlingar, välkomstmöte mm. Du kan även boka extra träningar om du önskar det.

LONGSTAY PÅ ISLANTILLA INKLUDERAR FÖLJANDE:

Boende 2-sovrumslägenhet för 2 personer, på Islantilla Residences Apartment
Städning, inkl. byte av lakan och handdukar, 1 gång per vecka
Obegränsad golf på Islantilla Golf Course. Alltid med förbokade starttider. *Stannar du mer än 28 nätter kan du byta fri golf mot alternativt 16 rundor på Islantilla GC samt 4 rundor på Monazilla och/eller Bellavista.
Golf Clinic med PGA PRO Peter Johansson 2 timmar per vecka
Fri tillgång till inomhuspool, jacuzzi & gym
Fritt Wi-Fi
Fri parkering

Pris 14 dagar 17 500: – för 2 personer
Pris 28 dagar 27 990: – för 2 personer
Pris 42 dagar 39 990: – för 2 personer

Du väljer själv när du vill komma och stannar så länge du önskar.

Valfria tillägg:

  • Frukostbuffé 100:- /person/dag
  • Halvpension, exkl. dryck 200:- /person/dag
  • Lägenhet för eget bruk, pristillägg efter förfrågan
  • 1 runda på El Rompido GC, 475:- per person
ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Ni har fri avbokning innan inbetald anmälningsavgift! Gäller ej flygbiljetter som betalas vid inköp.

Önskar ni hjälp med att boka flyg och eventuell transfer? Kontakta oss så ordnar vi det.

OneTravel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Golf PRO/värd finns på plats vid minimum 10 par. Vid för få deltagare utgår GolfClinic.

Anmälan blir inte bindande förrän ni har fått bekräftelse från OneTravel och er anmälningsavgift är inbetald.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

OneTravel Longstay Islantilla