One Travel Golfskola Costa Ballena

Varmt välkommen att boka er plats på One Travel golfskola på Costa Ballena!

Den 14 mars åker vi tillbaka till fantastiska Costa Ballena med vår egna golfskola!

Costa Ballena ligger precis vid en underbar sandstrand på den spanska Atlantkusten strax söder om Sevilla.

BOENDE

Vi bor på femstjärniga hotell Barcelo Costa Ballena Golf & SPA som ligger direkt vid fairway och bara 100 meter från klubbhuset på Costa Ballena Ocean Golf Club. Dessutom är det endast 500 meter till den milslånga sandstranden. Alla rum på hotellet har balkong med utsikt mot golfbanan och havet, AC och fritt wifi. Efter golfen kan du koppla av i hotellets SPA & Wellness center.

Den underbara staden Cadiz som är belägen på en halvö och flankerad av en åtta kilometer lång bred strand med kritvit sand ligger endast 40 minuter bort. Spanjorerna själva har utsett stranden i Cadiz till en av landets bästa och staden kan dessutom stoltsera med mer än 3 000 soltimmar om året. Här finns långa tapas-stråk med havsdelikatesser, smala gränder med charmiga butiker samt flamenco och livemusik på otaliga barer. Stadens gamla del har präglats av allt från romare till morer under sin 3 000 åriga historia och här finns en mängd sevärdheter att upptäcka.

GOLF

Golfen under veckan spelar vi på Costa Ballena Ocean Golf Club. Det är en perfekt anläggning för dig som vill spela och träna mycket golf. 27 – hålsbanan Costa Ballena Ocean Golf Club håller hög klass med sina välklippta fairways och snabba greener. På Costa Ballena finns också en fin par 3 bana med nio hål där man får spela fritt, efter förfrågan och i mån av plats, samma dag som ordinarie spelrunda. Träningsanläggningen är mycket bra och anläggningen passar verkligen för oss som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö.

Nu finns möjligheten att få hela 14 dagars golfträning med oss på One Travel Academy! Boka din tvåveckors resa redan idag!

TRÄNING

Träningsanläggningen är mycket bra och anläggningen passar verkligen er som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö. Under vår vecka på Costa Ballena varvar vi träning och spel på banan under ledning av våra duktiga PGA PRO Peter Bengtsson & Team One Travel, och vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner. Boka din resa redan idag!

När du bokar en resa med oss på One Travel får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

Vi ser fram emot en rolig och lärorik vecka tillsammans med er på Costa Ballena!

Costa Ballena Golf One Travel 6
One Travel Golfskola till Costa Ballena
14 mars – 21 mars 2023

Resan inkluderar följande:

 • 7 nätter på Barcelo Costa Ballena Golf & Spa, del i dubbelrum
 • Frukostbuffé alla dagar
 • Middagsbuffé, exklusive dryck, alla dagar
 • 5 golfrundor på Costa Ballena Ocean Golf Course
 • Golfskola ca: 8 timmar med PGA PRO Peter Bengtsson
 • Hyrvagn
 • 2 entreér till SPA avdelningen per person
 • Flyg Köpenhamn – Malaga inkl. golfbag t/r, direktflyg med SAS
 • Transfer Malaga flygplats – Barcelo Costa Ballena t/r

Pris: 17 395: – per person

Valfria tillägg:

Enkelrumstillägg 2 000: – per person

STANNA 2 VECKOR!

14 dagars vistelse från 27 800:- per person i dubbelrum

Tränare på andra veckan på Costa Ballena är PGA PRO Martin Johannisson & Team One Travel Academy

Anmälan:

Begränsat antal platser. Min. 10 deltagare. Först till kvarn gäller. Anmälan senast den 5 december 2022 till One Travel på länken här nedanför eller via mail till viktoria@onetravelgolf.se

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

Preliminära flygtider med SAS:

14 mars Köpenhamn – Malaga 13:55 – 17:40

21 mars Malaga – Köpenhamn 18:30 – 22:15


ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser på alla våra Golf Academys så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Minsta antal deltagare 10 stycken. One Travel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Anmälan blir inte bindande förrän ni har fått bekräftelse från One Travel och er anmälningsavgift är inbetald.

  Ditt namn (Förnamn och efternamn stavat som i ditt pass): (obligatoriskt)

  Din mailadress: (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer: (obligatoriskt)

  Din adress: (obligatoriskt)

  Ditt Golf-ID: (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa: (obligatoriskt)
  1234

  Namn på eventuella medresenärer samt deras golf-ID (Förnamn och efternamn stavat som i passet):

  Din medresenärs mailadress:

  Din medresenärs postadress:

  Din medresenärs telefonnummer:

  Jag är intresserad av transfer till flygplatsen:

  Jag vill boka 14 dagars vistelse:

  Meddelande

  Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar.

  Eventuell turistskatt på resmålet betalas på plats av resenären.

  One Travel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet, längs resvägen eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv. Eventuella restriktioner på resmålet kan förekomma så som tex ändringar från buffémiddag till set-course-dinner, samt inskränkningar i tex SPA avdelningen.

  Inför flygresan gäller det att ni håller er uppdaterade på eventuella restriktioner i både Sverige, Portugal och Spanien samt beroende på avreseort kanske även från Danmark. Det är alltid resenärens egenskyldighet att hålla sig uppdaterad om eventuella restriktioner på resmålet, längs resvägen samt avreseorten. Observera att restriktioner och lättnader kan ändras snabbt. Vi rekommenderar även att ni ser över er reseförsäkring.

  Läs mer om våra resmål på onetravelgolf.se

  One Travel Golfskola Costa Ballena