One Travel Academy Golfskola till Valle del Este

Varmt välkommen att boka plats på golfskolan till Valle del Este med oss på One Travel Academy!

Den 5 oktober åker One Travel med golfskolan till fantastiska Valle del Este Golf Resort!

Storslagna Valle del Este Golf ligger på den andalusiska kusten längs medelhavet, cirka nio mil nordost om Almeria och strax utanför de gamla spanska städerna Vera, Garrucha och Mojacar Pueblo. Här stoltserar man med Europas soligaste region med i genomsnitt 312 soldagar om året och med över 3000 soltimmar per år. Du flyger till Alicante och resan vidare till Valle del Este tar cirka en och en halv timme.

Här på Costa de la Luz, ”Ljusets kust”, är tempot lite lägre och omgivningarna inte så exploaterade. El Rompido är överlägset ett av de bästa alternativen för dig som vill få ut mycket golf i en skön miljö och dessutom njuta av god mat och dryck under din vecka i solen. Man har gjort stora investeringar för att säkerställa en mycket god kvalitet både på hotellet och på golfbanorna. Det här är helt klart en av våra stora favoriter och det är lätt att förstå varför vi har så många gäster som vill komma tillbaka hit!

BOENDE

Vårt hotell Valle del Este Golf & SPA är ett fyrstjärnig hotell som ligger direkt vid Valle del Este golfbana. Hotellet har stilfulla och välutrustade rum med bland annat kabel-TV, fri wifi, hårtork, minibar, luftkonditionering och värdeskåp. Alla rum har balkong med utsikt över golfbanan. Efter golfrundan kan du koppla av i hotellets SPA avdelning. Här finns även gym, bastu, pool och fyra padelbanor.

Hotell Valle del Este bjuder dessutom på högklassig mat och dryck.

GOLF

VALLE DEL ESTE

På Valle del Este Golf Club kan du spela golf i ett fantastiskt landskap med vackra vyer på en bana i mycket fint skick.
Golfbanan Valle del Este är par 71 och designades år 2003 av Jose Canales. Banan är välintegrerad och smälter harmoniskt in i den naturliga miljön med dess ursprungliga vegetation och landskap. De 18-hålen är placerade runt Hotellet Valle del Este med bekväm tillgång till bana och träningsfält.

Att spela på denna karaktärsrika golfbana är en oförglömlig upplevelse. Golfbanan har breda fairways, upphöjda tees, greener med ett brett utbud av flaggpositioner samt strategiskt placerade vattenhinder och bunkrar som gör varje hål till en utmaning. Landskapet, öknen i Almeria och glimtar av Medelhavet, gör Valle del Este till ett visuellt underverk. Varje hål har sin egen speciella personlighet och egenskap. Det är en underhållande och relativt kort spelbana som är attraktiv för spelare med lågt handicap och utmanande för spelare på medelnivå. Omgivningen är fascinerande med golfbanans gröna fairways i skarp kontrast mot den subtropiska naturen.

DESERT SPRING

En dag åker vi och spelar på otroligt spännande golfbanan Desert Spring Golf Club

Desert Spring är en mycket bra golfbana av ökenkaraktär. Banan har en riktigt rolig layout med bland annat kaktusar som teemarkering. De gröna fina fairwaysen och greenområdena skapar en härlig kontrast mot torra diken, sten, berg och sandöken. Desert Spring ligger ca 30 minuter från Valle del Este Golf Resort och vi har givetvis bokat in en privat transfer tur och retur.

TRÄNING

Träningsanläggningen på Valle del Este är mycket bra och anläggningen passar er som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö. Vi varvar träning och spel på banan under ledning av vår duktiga PGA PRO Martin Johannisson & Team One Travel, och vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner. Boka din resa redan idag på One Travel Academy golfskolan till Valle del Este.

SPA & WELLNESS

I det nyrenoverade spaområdet på Valle Del Este Golf Resort kan du slappna av i lyxig miljö. Upplev hydromassage i inomhuspoolen eller få upp värmen i bastun eller i ångbadet. Du kan också beställa en skön massage eller skönhetsbehandling, som gör dig avslappnad och redo för ännu en golfrunda.

I utomhuspoolen kan du ta ett svalkande dopp om temperaturen är för hög eller så kan du koppla av på en solstol i solen. Kör du 5 km, så kommer du till Valle Del Este Golf Resorts egen beach club, där du kan njuta och bada i det härliga Medelhavet.

Valle Del Este Golf Resort är full av möjligheter. På golfresorten finns bl.a ett shoppingcenter med restauranger, barer och butiker. Dessutom hjälper golfresorten gärna till med transport till och från flygplatsen eller med greenfees till närliggande golfbanor. Så söker du en golfresa till Spanien, där du får en spännande och unik golfupplevelse, är Valle Del Este Golf Resort det självklara valet för dig.

Vi ser fram emot en riktigt rolig och lärorik vecka på Valle del Este

När du bokar en resa med oss på One Travel får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

Valle del Este Golf One Travel
Valle del Este One Travel
Valle del Este One Travel
Golfskola till Valle del Este med One Travel Academy
05 oktober – 12 oktober 2024

Resan inkluderar följande:

 • 7 nätter med del i dubbelrum på Valle del Este Resort
 • Frukostbuffé alla dagar
 • Middagsbuffé, exklusive dryck, alla dagar
 • 4 golfrundor på Valle del Este GC
 • 1 golfrunda på Desert Spring GC
 • Hyrbil ingår på Desert Spring
 • Transfer Valle del Este – Desert Spring GC t/r
 • Golfskola ca: 8 timmar med PGA PRO Martin Johannisson
 • 1 entré till SPA avdelningen
 • Flyg Köpenhamn – Alicante inkl. golfbag t/r
 • Transfer Alicante flygplats – Valle del Este Resort t/r

Pris: 20 395: – per person

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

Valfria tillägg:

Enkelrumstillägg 3 300: – per person

Flyg från annan ort efter förfrågan och med eventuellt pristillägg.

Anmälan:

Begränsat antal platser. Min. 12 deltagare. Anmälan senast den 1 juni 2024 till One Travel på länken här nedanför eller via mail till viktoria@onetravel.se

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!
Preliminära flygtider:

05 okt          Köpenhamn – Alicante          06:05 – 09:25 

12 okt          Alicante – Köpenhamn          10:15 – 13:35


ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser på alla våra GolfAcademys så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Minsta antal deltagare 12 stycken. One Travel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Anmälan blir inte bindande förrän ni har fått bekräftelse från One Travel och er anmälningsavgift är inbetald.

  Ditt namn (Förnamn och efternamn stavat som i ditt pass): (obligatoriskt)

  Din mailadress: (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer: (obligatoriskt)

  Din adress: (obligatoriskt)

  Ditt Golf-ID: (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa: (obligatoriskt)

  1234

  Namn på eventuella medresenärer samt deras golf-ID (Förnamn och efternamn stavat som i passet):

  Din medresenärs mailadress:

  Din medresenärs postadress:

  Din medresenärs telefonnummer:

  Din medresenärs Golf-ID:

  Önskade övriga tillägg (enkelrum, golfbil):

  Meddelande

  Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar.

  Eventuell turistskatt på resmålet betalas på plats av resenären.

  Vi har även golfskolor på El Rompido och La Sella till hösten

  Läs mer om våra andra resmål på onetravelgolf.se