Villaitana med RYA GK

21 mars åker RYA GK vi med sin golfskola till Villaitana utanför Alicante. Storslagna Villaitana Golf & SPA Resort ligger i hjärtat av Costa Blanca och mycket nära Benidorm utanför Alicante på den andalusiska kusten längs medelhavet. Du flyger till Alicante och resan vidare till Villaitana tar cirka 40 minuter.

BOENDE

Vårt hotell Melia Villaitana är ett fyrstjärnig hotell som ligger direkt vid de två golfbanorna Villaitana Levante och Villaitana Poniente. Hela anläggningen har den charmiga atmosfären av en Medelhavsby med smala gator, torg och restauranger och barer. Allting på resorten ligger koncentrerat vilket skapar både harmoni och en känsla av välorganiserad lyx. På anläggningen finns bland annat två stora poolområden varav den ena har en uppbyggd konstgjord sandstrand och en är uppvärmd under del av året. Här finns också flera restauranger och barer, SPA-avdelning, gym och fritt wifi.

Vårt boende ligger endast en kort taxifärd bort från Benidorm med sitt utbud av shopping, restauranger, nattliv och de fina stränderna.

GOLF

På Villaitanas två golfbanor kan du spela golf i ett fantastiskt landskap med vackra vyer.

De två 18-håls banorna, designade av Jack Nichlaus, är roliga, spännande och intressanta att spela. Mästerskapsbanan heter Campo Villaitana Levante och den lite kortare och trixigare banan heter Campo Villaitana Poniente.
Levante med par 72, passar alla typer av spelare. Här finns breda ondulerande fairways och en del utmaningar med strategiska bunkrar och en fantastisk utsikt över Benidorms skyline och Medelhavet.
Poniente är en kortare bana med par 62 som utgår från drivingrangen och går i lite mer kuperad terräng ovanför hotellområdet. Det ingår golfbil vid spel på Poniente.

Klubbhuset ligger centralt en kort promenad från hotellet. Här finns en generös uteservering, samt drivingrange, chipping- och puttinggreen villket gör träningsmöjligheterna på Villaitana mycket bra.

Att man dessutom kan spela golf i kortärmat under dom milda vintermånaderna gör golfresan extra trevlig.

Träningsanläggningen är mycket bra och anläggningen passar er som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö. Vi varvar träning och spel på banan under ledning av vår duktiga PGA PRO Martin Johannisson & Team One Travel, och vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner. Boka din resa redan idag på One Travel Academy golfskolan till Villaitana.

Vi ser fram emot en rolig och lärorik vecka på Villaitana!

När du bokar en resa med oss på One Travel får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

Villaitana One Travel Golf
Villaitana One Travel Golf
Golfskola till Villaitana
21 mars – 28 mars 2022

Resan inkluderar följande:

  • 7 nätter på Melia Villaitana Golf & Spa, med del i dubbelrum
  • Frukostbuffé, alla dagar
  • Middagsbuffé exkl. dryck, fem dagar
  • 5 rundor golf varav 4 på Levante GC och 1 på Poniente GC
  • 8 timmar golfskola inkl. fria bollar på rangen under träning
  • Golfbil på Poniente GC
  • Flyg Köpenhamn – Alicante t/r inkl. golfbag
  • Transfer Alicante Flygplats – Melia Villaitana t/r

Pris: 17 995: – per person

Valfria tillägg:

Enkelrumstillägg 3 400: – per person

Flyg från annan ort efter förfrågan och med eventuellt pristillägg.

Anmälan:

Begränsat antal platser. Min. 10 deltagare. Anmälan senast den 1 december 2021 till OneTravel på länken här nedanför eller via mail till viktoria@onetravelgolf.se

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser på alla våra GolfAcademys så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Minsta antal deltagare 10 stycken. OneTravel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Anmälan blir inte bindande förrän ni har fått bekräftelse från OneTravel och er anmälningsavgift är inbetald.

Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar.

Eventuell turistskatt på resmålet betalas på plats av resenären.

OneTravel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv. Eventuella restriktioner på resmålet kan förekomma så som tex ändringar från buffémiddag till set-course-dinner, samt inskränkningar i tex SPA avdelningen. Eftersom ni bokar er resa med kännedom om pandemin så är paketreselagens bestämmelser för avbokningar lite annorlunda. Anledningen är att ni redan känner till problemen och de eventuella extraordinära och oundvikliga omständigheter som kan uppstå på resmålet eller på vägen dit.

Inför flygresan gäller det att ni håller er uppdaterade på eventuella restriktioner i både Sverige, Portugal och Spanien samt beroende på avreseort kanske även från Danmark. Det är alltid resenärens egenskyldighet att hålla sig uppdaterad om eventuella restriktioner på resemålet samt avreseorten. Observera att restriktioner och lättnader kan ändras snabbt. Vi rekommenderar även att ni ser över er reseförsäkring.

I dagsläget krävs det att resenärer antingen är fullvaccinerade och kan visa upp ett giltigt vaccinationsbevis så kallat covidpass, alternativt att man kan uppvisa ett negativt covidtest för att få resa över gränserna.        

Läs mer om våra resmål på onetravelgolf.se

One Travel logga