Longstay Islantilla våren 2024

Varmt välkommen att boka din plats på One Travel Longstay Islantilla

One Travel Longstay kommer under våren 2024 vara på underbara Islantilla Golf Resort, beläget i Spaniens sydvästra hörn på gränsen till Portugal.

Resorten ligger i Islantilla Huelva, endast 1,5 timme från Sevilla flygplats och 50 minuter från Faro flygplats. Området är mest känt under namnet Costa De la Luz, för sitt underbara varma soliga klimat året runt. Från resorten är det endast en kortare promenad ner till Islantilla by med restauranger, affärer och den fantastiska stranden och strandpromenaden. Hela resorten är omgiven av Islantilla Golf Course med sina 27 hål. Vill man utforska området närmare är det endast några kilometer till Portugals Algarve med sina fantastiska klippor och stränder och även nära till fantastiska Sevilla.

BOENDE

Vi bor på fantastiska AMA Islantilla Resort som ligger endast ca 300 meter från klubbhuset på Islantilla GC. Här bor vi i fina fullutrustade lägenheter på mellan 90 – 110 kvadratmeter med 2 sovrum, ett badrum, tvättstuga, vardagsrum med soffa , tv och matbord samt kök med all utrustning man behöver. Det finns självklart både diskmaskin, spis, ugn, micro, kaffekokare och tvättmaskin i alla lägenheter. Ni har även fritt WiFi och såklart AC. Och så det bästa av allt, de flesta lägenheterna har kvällssol!

Hotellet erbjuder bland annat två utomhuspooler, inomhuspool, SPA och gym. Hotellet erbjuder även frukost, lunch och middag för dig som vill unna dig lite extra på din Longstay. Från hotellet är det ca 800 meter ner till centrum och stranden där det finns butiker och restauranger.

GOLF

Golfbanan Islantilla GC har 27-hål med 3 stycken 9 hålsslingor som man kombinerar olika varje dag. Det här gör att du får en ny upplevelse under varje runda. Anläggningen har dessutom utmärkta träningsområden med en stor drivingrange, putt och pitchgreener.

Vid önskemål kan du även lägga till även en runda per vecka på underbara El Rompido Golf Resort mot ett mindre pristillägg. Den här närbelägna resorten har två fantastiska 18-hålsbanor som du inte får missa. Man kan även välja till spel på närbelägna Monacilla GC och Bellavista GC. Det finns många fina golfbanor i närområdet och vår värd på plats hjälper gärna till att boka in en runda åt er!

GOLFVÄRD

När vi är fler än 10 par på plats så har vi vår mycket populära golfvärd Peter Johansson på plats i Islantilla.* Vår golfvärd är där för att se till att just du får en extra fantastisk longstayupplevelse och han ordnar även med starttider, tävlingar och utflykter som kan förgylla er tid i Spanien. Peter är utbildad hos PGA of Sweden Club Professional och är en erfaren och väldigt populär golftränare som dessutom har tillbringat flera vintrar som värd på vår longstay. Peter har en lång tävlingskarriär bakom sig och jobbar nu som Head PRO på Värpinge, Skepparslöv och Östra Göinge GC.

På vår One Travel Longstay Islantilla kommer Peter att erbjuda 2 timmar golf-clinic varje vecka för dig som är vår longstaygäst. Det kommer även finnas möjlighet att boka in sig för en eller ett par timmars golflektioner. Betalning av extra golflektioner sker direkt till tränaren på plats. För er som önskar arrangerar vi veckotävlingar, både individuellt och lag, där ni får utmana era nya vänner.

TRANSFER & BILHYRA

Vi rekommenderar er att boka flyg till Faro alternativt Sevilla och därefter hyra en bil på flygplatsen. Det tar cirka 50 minuter att köra till Islantilla från Faro och cirka 90 minuter från Sevilla. Med bil kan ni upptäcka området runt Islantilla och även ta er till andra banor i området om ni vill testa på fler golfbanor under er vistelse. Vill ni inte hyra bil så ordnar vi självklart med en transfer åt er.

ONE TRAVEL LONGSTAY PÅ ISLANTILLA INKLUDERAR FÖLJANDE:
 • Boende i en 2-sovrumslägenhet för 2 personer, på AMA Islantilla Resort
 • Städning, inkl. byte av lakan och handdukar, 1 gång per vecka
 • Golf på Islantilla Golf Course. Alltid med förbokade starttider *
 • Golf Clinic ingår med PGA PRO Peter Johansson cirka 2 timmar per vecka
 • Fritt Wi-Fi
 • Fri parkering

Du väljer själv när du vill komma och stannar så länge du önskar!

Välj själv antal GF ni önskar spela per vecka! Uppge ditt önskemål i anmälan. I grundpriset ingår 5 GF på Islantilla GC per vecka

PRISEXEMPEL

14 nätter med boende på AMA Islantilla Resort i en 2-sovrums lägenhet inklusive 10 GF på Islantilla GC 33 900:- för 2 personer

21 nätter med boende på AMA Islantilla Resort i en 2-sovrums lägenhet inklusive 15 GF på Islantilla GC 43 600:- för 2 personer

28 nätter med boende på AMA Islantilla Resort i en 2-sovrums lägenhet inklusive 20 GF på Islantilla GC 51 900:- för 2 personer

Kontakta oss med era önskemål om aktuella resedatum och önskat antal green fee så tar vi fram exakta prisuppgifter för er vistelse på islantilla!

*Golf I grundpriset ovan ingår 5 GF per vecka på Islantilla GC. Välj själv om du önskar lägga till eller ta bort rundor i ditt paket. Ange önskat antal golfrundor per vecka i din anmälan. De första tre golfrundorna bokas hemifrån av oss på One Travel. Övriga rundor bokas på plats utefter tillgänglighet. Vår golfvärd Peter hjälper till med bokningarna och har alltid ett antal bokade tider att välja på varje dag!

*PGA PRO / Värd Vår golfvärd är på plats mellan den 3 februari till 19 mars 2024 om det är minst 10 deltagande par på plats samtidigt i Islantilla.

Valfria tillägg med pris efter förfrågan
 • Flyg
 • Transfer från Faro flygplats / Sevilla flygplats / Jerez flygplats till Islantilla
 • Hyrbilsbokning
 • Extra golfträning med vår värd
 • 1 runda på El Rompido GC, från 600:- per person
ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Ni har fri avbokning innan anmälningsavgiften är betald! Gäller ej flygbiljetter som betalas vid inköp.

Önskar ni hjälp med att boka flyg och eventuell transfer? Kontakta oss så ordnar vi det.

One Travel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare. Vi reserverar oss även för att resan kan vara fullbokad. Självklart utgår ingen betalning om så är fallet.

Anmälan blir inte bindande förrän ni har fått bekräftelse från One Travel och er anmälningsavgift är inbetald.

  Ditt namn (Förnamn och efternamn stavat som i ditt pass): (obligatoriskt)

  Din mailadress: (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer: (obligatoriskt)

  Din adress: (obligatoriskt)

  Ditt Golf-ID: (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa: (obligatoriskt)

  1234

  Namn på eventuella medresenärer samt deras golf-ID (Förnamn och efternamn stavat som i passet):

  Din medresenärs mailadress:

  Din medresenärs postadress:

  Vi önskar stanna på Islantilla under följande datum: (obligatoriskt)

  I grudpriset ingår 3 GF per vecka på Islantilla GC. Vi önskar följande antal GF per vecka: (obligatoriskt)

  Vi önskar att One Travel bokar flygresan från:

  Vi önskar att One Travel bokar transfer från flygplatsen till hotellet:

  Meddelande

  AMA Islantilla Luxury Apartment Galleri

  Islantilla Golf Course Galleri

  AMA Islantilla Golf Resort Galleri

  One Travel Golf