GREGER AXELSSON Vilamoura 7 – 14 november 2021

Åk med GREGER AXELSSON till Vilamoura. I november reser PGA PRO Greger Axelsson till Portugal och spelar golf på några av Vilamouras fem berömda mästerskapsbanor på Dom Pedro Golf. Vilamoura är ett av Algarves mest populära turistmål, mycket känt för sin stora marina och sina fantastiska sandstränder Vilamoura Beach och Falésia. Resmålet ligger cirka 18 km från Albufeira och 24 km från den internationella flygplatsen Faro.

BOENDE

Vårt hotell Hotell Dom Pedro Marina har ett mycket bra läge mellan marinan och stranden i Vilamoura. Marinan i Vilamoura är spektakulär och här finns alla de främsta restaurangerna, och det är bekvämt gångavstånd på ca 150 meter till den vackra sandstranden. Hotellet erbjuder restaurang, barer, WiFi, pool och reception 24 timmar om dygnet. Här finns även ett mycket fint SPA.

GOLF

Upplev den bästa golfen i Algarve på Dom Pedro Golf och Vilamouras berömda banor. På golfskolan kommer vi att spela 5 rundor golf på Victoria GC, Pinhal GC samt Millenium GC. Victoria GC var bland annat värd för VM 2005 och här spelas Portugal Masters sedan 2007. Om man önskar finns det  möjlighet att lägga till en extra runda på vår lediga dag. Träningsanläggningen är mycket bra och anläggningen passar er som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö. Under veckan varvar vi träning och spel på banan under ledning av vår tränare Greger Axelsson. Vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nya vänner.

Utöver golf så finns det mycket att göra i Vilamoura. Man kan till exempel spela tennis, segla, dyka, vindsurfa, åka på djuphavsfiske, utforska de romerska ruinerna eller gå på kasino för att nämna några aktiviteter. Att bara strosa runt i den fantastiska marinan är ett måste.

En lärorik och rolig vecka väntar oss på Vilamoura i Portugal.

När du bokar din resa med oss på One Travel får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

OneTravel Vilamoura Victoria
OneTravel Millenium Vilamoura

Vilamoura med PRO Greger Axelsson

7 november – 14 november 2021

Resan inkluderar följande:

  • 7 nätter med del i dubbelrum på Vilamoura Dom Pedro Marina
  • Frukostbuffé alla dagar
  • 5 golfrundor på Dom Pedro Vilamoura GC (Pinhal GC, Millenium GC och Victoria GC)
  • Golfskola ca: 8 timmar med PGA PRO Greger Axelsson
  • Fritt inträde till SPA Aquae (restriktioner kan förekomma)
  • Flyg Stockholm – Faro inkl. golfbag t/r, med direktflyg
  • Transfer Faro flygplats – Dom Pedro Marina t/r
  • Transfer Dom Pedro Marina – Golfbanorna t/r

Pris: 14 990: – per person

Valfria tillägg:

Enkelrumstillägg 2 600: – per person

Anmälan:

Begränsat antal platser. Min. 12 deltagare. Anmälan senast den 1 juli 2021 till One Travel på länken här nedanför eller via mail till viktoria@onetravelgolf.se

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

Preliminära flygtider med SAS:

07 November Stockholm – Faro 07:15 – 10:40 14 November Faro – Stockholm 11:30 – 17:00ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Minsta antal deltagare 12 stycken. One Travel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Fri avbokning gäller vid avbokning före inbetald anmälningsfaktura. Anmälningsavgift ska vara inbetald senast den 1 juli 2021.

Anmälan blir inte bindande förrän ni har fått bekräftelse från One Travel och er anmälningsavgift är inbetald.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar. Eventuell turistskatt på resmålet betalas på plats av resenären. One Travel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv. Eventuella restriktioner på resmålet kan förekomma så som tex ändringar från buffémiddag till set-course-dinner, samt inskränkningar i tex SPA avdelningen.

Dom Pedro Golf, Vilamouras 5 berömda golfbanor

Victoria – Vilamoura
Mästerskapsbanan Oceanico Victoria är designad av en av golfsportens största legender – Arnold Palmer. Banan var värd för VM 2005 och Portugal Masters spelas här varje år sedan 2007. Strategiska hinder utmanar spelarna över hela spelfältet och det 17: e hålet, signaturhålet, har ett utmanande vattenhinder som gränsar till höger om hålet.

Old Course – Vilamoura
Frank Pennink skapade här en parkbana redan 1969, som nu har byggts om och moderniserats. Banan slingrar sig över en svagt kuperad terräng kantad av fullvuxna pinjeträd och numera finns det ett mycket modernt och trevligt klubbhus där man kan njuta av en god lunch och kall öl efter rundan. Old Course ligger ”vägg i vägg” med de andra Dom Padro Golf banorna Pinhal och Millenium.

Pinhal – Vilamoura
Pinhal var den andra golfbanan som byggdes i Vilamoura, också ritad av Frank Pennick. Banan invigdes 1976 och kännetecknas av böljande parklandskap, kantad av pinjeträd. Under de inledande åren gjordes flera förbättringar på banan, bland annat av Robert Trent Jones Jr som gjorde en del betydande förändringar 1985.

Millennium – Vilamoura
En par 72-bana som öppnades lagom till milleniumskiftet. Det är den välkända golfarkitekten Martin Hawtree som ritade nio nya hål mellan pinjeträden, med lagom stora utmaningar, och slog ihop dem med nio hål från Laguna som då var en 27 hålsbana. De nio hålen från Laguna ritades om och uppgraderades med nya tees, bunkrar och greener för att ge banan dess millenium karaktär.

Laguna – Vilamoura
Laguna skiljer sig en hel del från de andra banorna. Precis som namnet antyder så finns det en hel del vatten att ta med i beräkningarna. På inte mindre än 11 hål finns det strategiska vattenhinder med i spel. Lite väl häftigt kan man tycka, men den upplevs ändå inte som särskilt svårspelad och vattnet ger en väldigt vacker inramning. Det är en ganska öppen bana, inte så mycket träd i vägen, lite av amerikansk design i sin karaktär.

Läs mer om våra resmål på onetravel.se onetravelgolf.se samt onetravelpadel.se