OneTravel GOLF Academy PGA National

21 april – 23 april 2021

GolfAcademy på fantastiska PGA National

Den 21 april åker vi med vår Golf Academy till fantastiska PGA National för en tre dagars golfskola! Boka din plats redan idag!

BOENDE

I Klubbhuset bor du i generösa sviter med två av Sveriges bästa golfbanor runt husknuten. Du kan njuta av kulinariska upplevelser med utsikt över skånska vidder och vacker natur. Det är en upplevelse i sig att bo och äta på PGA National och att kombinera det med golf gör upplevelsen oslagbar.

GOLF

På PGA National finns två 18-håls banor. det är Links Course och Lakes Course.

Links Course är en klassiskt tidlös 18-hålsbana skapad i samklang med naturen. Från hela Links Course har du utsikt över det tegelklädda klubbhuset och vid klart väder ser du ända till Malmös Turning Torso. Banans nivåskillnad på över 20 meter ger en utmanande och spännande golfupplevelse.

Links Course är en modern linksbana, med tydliga drag från några av de allra bästa och mest kända banorna på de brittiska öarna. Här på PGA National är det den välkända och bedövande vackra bokskogen som omgärdar Links Course vilket tydligt bekräftar den geografiska hemvisten. Det böljande landskapet är mer än inbjudande.

Lakes Course har en tidlös känsla som kräver sin spelare. Du spelar med klubbhuset i ryggen och blickar bort mot Baras vidsträckta fält. Den stora sjön kantar hålen 9, 17 och 18 och under rundan möter du både greener i kanten och halvt ute i sjön. Bunkrarna på Lakes Course är 74 till antalet, några färre än på Links Course men med en total bunkeryta som är nästan tre gånger så stor. Här är bunkrar hinder att räkna med.

Den omgärdande bokskogen med sin berömda skira grönska om våren och med en färgsprakande palett i gult, brunt och rött när hösten kommer. Djurlivet är ständigt närvarande för den som har ögonen öppna. Såväl rådjur som dovhjort kan ge upplevelsen ytterligare dimensioner. Och ibland önskar man att gladan som mestadels svävar över banan kunde hjälpa till att hitta bollen i ruffen.

Lakes Course invigdes den 29 maj 2010 av aktuella Europatourvinnaren Peter Hanson och banarkitekten Kyle Phillips. Både 2014 och 2015 spelades Europatourtävlingen Nordea Masters på banan och lovordades av såväl spelare som publik.

ACADEMY

Som på alla våra OneTravel Academy resor varvar vi träning och spel på banan under ledning av våra duktiga PGA Pros. På golfskolan till PGA National kommer PGA Pro Martin Johannisson att vara er tränare. Vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner.

Ett par lärorika och roliga dagar väntar oss på på PGA National. Av erfarenhet vet vi att platserna på våra golfskolor tar slut snabbt så se till att boka din plats redan idag!


OneTravel Academy 21 – 23 april 2021
PGA National

I golfskolan ingår:

  • 2 nätter med del i dubbelrum på PGA National Hotell
  • Frukost alla dagar
  • 2 middagar, 3-rätters
  • 3 golfrundor på PGA Nationals båda banor Links Course och Lakes Course
  • 4 timmars träning med PGA PRO
  • Coachning under spel på banan
  • Möjlighet till deltagande i tävling

Pris: 6 295: – per person

Valfria tillägg: (per person)
Enkelrumstillägg: 600: –

Anmälan: Begränsat antal platser.

Anmäl dig till idag för att säkra din plats. Fri avbokning innan inbetald anmälningsavgift.


ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser på våra GolfAcademys så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Minsta antal deltagare 10 stycken. OneTravel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Anmälan blir inte bindande förrän ni har fått bekräftelse från OneTravel och er anmälningsavgift är inbetald.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.