Longstay Islantilla

Varmt välkommen att boka din plats på One Travel Longstay Islantilla

One Travel Longstay kommer under hösten 2023 vara på underbara Islantilla Golf Resort, beläget i Spaniens sydvästra hörn på gränsen till Portugal.

Resorten ligger i Islantilla Huelva, endast 1,5 timme från Sevilla flygplats och 50 minuter från Faro flygplats. Området är mest känt under namnet Costa De la Luz, för sitt underbara varma soliga klimat året runt. Från resorten är det endast en kortare promenad ner till Islantilla by med restauranger, affärer och den fantastiska stranden och strandpromenaden. Hela resorten är omgiven av Islantilla Golf Course med sina 27 hål. Vill man utforska området närmare är det endast några kilometer till Portugals Algarve med sina fantastiska klippor och stränder och även nära till fantastiska Sevilla.

BOENDE

Nytt för i år är att vi bor på fantastiska AMA Islantilla Resort som ligger endast ca 300 meter från klubbhuset på Islantilla GC. Här bor vi i moderna lyxiga lägenheter på 110 kvadratmeter med 2 sovrum, ett badrum, tvättstuga, vardagsrum med soffa , tv och matbord samt ett modernt kök med all utrustning man behöver. Från vardagsrummet öppnar dörren upp sig ut mot er privata terass där ni har en fantastisk utsikt över golfbanan! Det finns självklart både diskmaskin, spis, ugn, micro, hårfön, strykjärn och tvättmaskin i er lägenhet. Ni har även fritt WiFi och såklart AC.

Hotellet erbjuder bland annat två utomhuspooler, inomhuspool, SPA och gym och allt detta har du som gäst hos oss fri tillgång till. Hotellet erbjuder även frukost, lunch och middag för dig som vill unna dig lite extra på din Longstay. Från hotellet är det ca 800 meter ner till centrum och stranden där det finns butiker och restauranger. Under oktober månad ingår frukost på hotellet för våra longstay gäster!

GOLF

Golfbanan Islantilla GC har 27-hål med 3 stycken 9 hålsslingor som man kombinerar olika varje dag. Det här gör att du får en ny upplevelse under varje runda. Anläggningen har dessutom utmärkta träningsområden med en stor drivingrange, putt och pitchgreener. Du som reser under november med oss på One Travel på Longstay har obegränsad golf på Islantilla GC. 

Vid önskemål kan du även lägga till även en runda per vecka på underbara El Rompido Golf Resort mot ett mindre pristillägg. Den här närbelägna resorten har två fantastiska 18-hålsbanor som du inte får missa. Man kan även välja till spel på närbelägna Monacilla GC och Bellavista GC. Det finns många fina golfbanor i närområdet och vår värd på plats hjälper gärna till att boka in en runda åt er!

GOLFVÄRD

När vi är fler än 10 par på plats så har vi vår mycket populära golfvärd Peter Johansson på plats i Islantilla.* Vår golfvärd är där för att se till att just du får en extra fantastisk longstayupplevelse och han ordnar även med starttider, tävlingar och utflykter som kan förgylla er tid i Spanien. Peter är utbildad hos PGA of Sweden Club Professional och är en erfaren och väldigt populär golftränare som dessutom har tillbringat flera vintrar som värd på vår longstay. Peter har en lång tävlingskarriär bakom sig och jobbar nu som Head PRO på Värpinge, Skepparslöv och Östra Göinge GC.

På vår One Travel Longstay Islantilla kommer Peter att erbjuda 2 timmar golf-clinic varje vecka för dig som är vår longstaygäst. Det kommer även finnas möjlighet att boka in sig för en eller ett par timmars golflektioner. Betalning av extra golflektioner sker direkt till tränaren på plats. För er som önskar arrangerar vi veckotävlingar, både individuellt och lag, där ni får utmana era nya vänner.

TRANSFER & BILHYRA

Vi rekommenderar er att boka flyg till Faro alternativt Sevilla och därefter hyra en bil på flygplatsen. Det tar cirka 50 minuter att köra till Islantilla från Faro och cirka 90 minuter från Sevilla. Med bil kan ni upptäcka området runt Islantilla och även ta er till andra banor i området om ni vill testa på fler golfbanor under er vistelse. Vill ni inte hyra bil så ordnar vi självklart med en transfer åt er.

ONE TRAVEL LONGSTAY PÅ ISLANTILLA INKLUDERAR FÖLJANDE:
 • Boende i en 110 kvm stor 2-sovrumslägenhet för 2 personer, på Islantilla Residences Apartment
 • Städning, inkl. byte av lakan och handdukar, 1 gång per vecka
 • Golf på Islantilla Golf Course. Alltid med förbokade starttider. Fri golf under november. *
 • Fri tillgång till inomhuspool, jacuzzi & gym
 • Golf Clinic ingår med PGA PRO Peter Johansson cirka 2 timmar per vecka
 • Fritt Wi-Fi
 • Fri parkering
 • Vid boende i oktober ingår frukost på hotellet varje dag!

Du väljer själv när du vill komma och stannar så länge du önskar!

PRIS VID VISTELSE I NOVEMBER 2023

21 nätter med boende på AMA Islantilla Golf Resort i en 2-sovrums Luxury Apartment inklusive obegränsad golf på Islantilla Golf Course 33 600:- för 2 personer

28 nätter med boende på AMA Islantilla Golf Resort i en 2-sovrums Luxury Apartment inklusive obegränsad golf på Islantilla Golf Course 40 700:- för 2 personer

PRISEXEMPEL VID VISTELSE ÖVER OKTOBER – NOVEMBER 2023

21 nätter

 • 21 nätter med boende på AMA Islantilla Golf Resort i en 2-sovrums Luxury Apartment samt golf på Islantilla GC
 • Priset gäller vid vistelse med 7 nätter under oktober och 14 nätter i november. Under oktober ingår frukost på hotellet. Under oktober ingår 5 GF per vecka på Islantilla Golf och under november är det obegränsad GF (efter tillgänglighet och bokning på plats)
 • 42 000:- för 2 personer

35 nätter

 • 35 nätter med boende på AMA Islantilla Golf Resort i en 2-sovrums Luxury Apartment samt golf på Islantilla GC
 • Priset gäller vid vistelse med 14 nätter under oktober och 21 nätter i november. Under oktober ingår frukost på hotellet. Under oktober ingår 5 GF per vecka på Islantilla Golf och under november är det obegränsad GF (efter tillgänglighet och bokning på plats)
 • 59 000:- för 2 personer

Kontakta oss med era önskemål om aktuella resedatum så tar vi fram exakta prisuppgifter för er vistelse på islantilla!

*Golf Det totala antalet rundor beror på antal nätter ni stannar på resorten. Under oktober är det 5 GF inkluderat per vecka och under november har ni fri golf på Islantilla GC. De första tre golfrundorna bokas hemifrån av oss på One Travel. Övriga rundor bokas på plats utefter tillgänglighet. Vår golfvärd Peter hjälper till med bokningarna!

*PGA PRO / Värd Vår golfvärd är på plats mellan den 14 oktober till 25 november 2023 när det är minst 10 deltagande par på plats samtidigt i Islantilla.

Valfria tillägg med pris efter förfrågan
 • Flyg
 • Transfer från Faro flygplats / Sevilla flygplats / Jerez flygplats till Islantilla
 • Hyrbilsbokning
 • Extra golfträning med vår värd
 • 1 runda på El Rompido GC, från 550:- per person
ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Ni har fri avbokning innan anmälningsavgiften är betald! Gäller ej flygbiljetter som betalas vid inköp.

Önskar ni hjälp med att boka flyg och eventuell transfer? Kontakta oss så ordnar vi det.

One Travel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare. Vi reserverar oss även för att resan kan vara fullbokad. Självklart utgår ingen betalning om så är fallet.

Anmälan blir inte bindande förrän ni har fått bekräftelse från One Travel och er anmälningsavgift är inbetald.

  Ditt namn (Förnamn och efternamn stavat som i ditt pass): (obligatoriskt)

  Din mailadress: (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer: (obligatoriskt)

  Din adress: (obligatoriskt)

  Ditt Golf-ID: (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa: (obligatoriskt)

  1234

  Namn på eventuella medresenärer samt deras golf-ID (Förnamn och efternamn stavat som i passet):

  Din medresenärs mailadress:

  Din medresenärs postadress:

  Vi önskar stanna på Islantilla under följande datum: (obligatoriskt)

  I grudpriset ingår 3 GF per vecka på Islantilla GC. Vi önskar följande antal GF per vecka: (obligatoriskt)

  Vi önskar att One Travel bokar flygresan från:

  Vi önskar att One Travel bokar transfer från flygplatsen till hotellet:

  Meddelande

  AMA Islantilla Luxury Apartment Galleri

  Islantilla Golf Course Galleri

  AMA Islantilla Golf Resort Galleri

  One Travel Golf