Longstay Islantilla

Varmt välkommen att boka din plats på One Travel Longstay Islantilla

One Travel Longstay är på underbara Islantilla Golf Resort, beläget i Spaniens sydvästra hörn på gränsen till Portugal.

BOENDE

På vår longstay bor man på fantastiska The Residences Apartments Islantilla som ligger endast ca 300 meter från klubbhuset på Islantilla GC. Här bor vi i moderna lägenheter med 2 sovrum, ett badrum, vardagsrum med soffa , tv och matbord samt ett modern kök med all utrustning. Ni har balkong eller terrass med sittmöjligheter och det finns både diskmaskin samt tvättmaskin i lägenheten. Hotellet erbjuder bland annat två utomhuspooler, inomhuspool, SPA och gym och allt detta har du som gäst hos oss fri tillgång till. Hotellet erbjuder även frukost, lunch och middag för dig som vill unna dig lite extra på din Longstay. Från hotellet är det ca 800 meter ner till centrum och stranden där det finns butiker och restauranger.

GOLF

Golfbanan Islantilla GC har 27-hål med 3 stycken 9 hålsslingor som man kombinerar olika varje dag. Det här gör att du får en ny upplevelse under varje runda. Anläggningen har dessutom utmärkta träningsområden med en stor drivingrange, putt och pitchgreener. Du som reser med oss på One Travel på Longstay har 5 GF per vecka på islantilla GC. Du kan välja mellan två olika golfupplägg. Antingen väljer du golf enbart på Islantilla GC under din vistelse eller så kan du välja att spela ett bestämt antal rundor på Islantilla och dessutom få ett par rundor på närbelägna Monacilla GC och/eller Bellavista GC.

Vid önskemål kan du även lägga till även en runda per vecka på underbara El Rompido Golf Resort mot ett mindre pristillägg. Den här närbelägna resorten har två fantastiska 18-hålsbanor som du inte får missa.

GOLFVÄRD

När vi är fler än 10 par deltagare så har vi vår mycket populära golfvärd Peter Johansson på plats i Islantilla.* Vår golfvärd är där för att se till att just du får en fantastisk longstayupplevelse och han ordnar även med starttider, tävlingar, välkomstmöte mm. Peter är utbildad hos PGA of Sweden Club Professional och är en erfaren och väldigt populär golftränare som dessutom har tillbringat flera vintrar som värd på longstay. Peter har en lång tävlingskarriär bakom sig och jobbar nu som Head PRO på Värpinge, Skepparslöv och Östra Göinge GC.

På vår One Travel Longstay Islantilla kommer Peter att erbjuda 2 timmar golf-clinic varje vecka för dig som är vår longstaygäst. Det kommer även finnas möjlighet att boka in sig för en eller ett par timmars golflektioner. Betalning av extra golflektioner sker direkt till tränaren på plats. För er som önskar arrangerar vi veckotävlingar, både individuellt och lag, där ni får utmana era nya vänner.

TRANSFER & BILHYRA

Vi rekommenderar er att boka flyg till Faro alternativt Sevilla och därefter hyra en bil på flygplatsen. Det tar cirka 50 minuter att köra till Islantilla från Faro och cirka 90 minuter från Sevilla. Med bil kan ni upptäcka området runt Islantilla och även ta er till andra banor i området om ni vill testa på fler golfbanor under er vistelse. Vill ni inte hyra bil så ordnar vi självklart med en transfer åt er.

ONE TRAVEL LONGSTAY PÅ ISLANTILLA INKLUDERAR FÖLJANDE:
 • Boende 2-sovrumslägenhet för 2 personer, på Islantilla Residences Apartment
 • Städning, inkl. byte av lakan och handdukar, 1 gång per vecka
 • Golf på Islantilla Golf Course. Alltid med förbokade starttider. Totala antalet rundor beror på antal nätter ni stannar på resorten
 • Fri tillgång till inomhuspool, jacuzzi & gym
 • Golf Clinic ingår med PGA PRO Peter Johansson cirka 2 timmar per vecka
 • Fritt Wi-Fi
 • Fri parkering

Du väljer själv när du vill komma och stannar så länge du önskar!

Prisuppgifter efter förfrågan!

Valfria tillägg med pris efter förfrågan
 • Flyg
 • Transfer från Faro flygplats till Islantilla
 • Hyrbilsbokning
 • Extra golfträning med vår värd
 • Ange om du istället för golf enbart på Islantilla önskar golf både på både Islantilla samt Monazilla och Bellavista. Transfer till Monazilla och Bellavista ingår inte
 • 1 runda på El Rompido GC, från 500:- per person

* Vår golfvärd kommer att vara på plats på Islantilla när vi är minst 10 par deltagare på plats

ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Ni har fri avbokning innan anmälningsavgiften är betald! Gäller ej flygbiljetter som betalas vid inköp.

Önskar ni hjälp med att boka flyg och eventuell transfer? Kontakta oss så ordnar vi det.

One Travel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare. Vi reserverar oss även för att resan kan vara fullbokad. Självklart utgår ingen betalning om så är fallet.

Golf PRO/värd finns på plats vid minimum 10 par.

Vid för få deltagare utgår GolfClinic.

Anmälan blir inte bindande förrän ni har fått bekräftelse från One Travel och er anmälningsavgift är inbetald.

  Ditt namn (Förnamn och efternamn stavat som i ditt pass): (obligatoriskt)

  Din mailadress: (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer: (obligatoriskt)

  Din adress: (obligatoriskt)

  Ditt Golf-ID: (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa: (obligatoriskt)

  1234

  Namn på eventuella medresenärer samt deras golf-ID (Förnamn och efternamn stavat som i passet):

  Din medresenärs mailadress:

  Din medresenärs postadress:

  Vi önskar att One Travel bokar flygresan från:

  Vi önskar att One Travel bokar transfer från flygplatsen till hotellet:

  Meddelande

  One Travel Golf