Kumla GK till Mar Menor

Den 22 mars åker KUMLA GK och PGA PRO Henrik Spongh till fantastiska Mar Menor Golf Resort som ligger strax söder om Alicante i Spanien.

BOENDE

En knapp timme söder om Alicantes flygplats ligger Mar Menor Resort, en anläggning som är designad av Jack Nicklaus. Vi bor i fina tvåsovrumslägenheter belägna centralt på Mar Menor Resort. På området finns också bland annat fyra restauranger, supermarket, Spa-anläggning och utomhuspool. Träningsmöjligheterna är utmärkta tack vare en dubbelsidig range och ett extra par 4-hål som enbart används för gruppers närspelsträning.

GOLF

Under veckan kommer vi att spela på två av områdets golfbanor:

Mar Menor GC

En resortbana med golfhål slingrande mellan hus och lägenheter. Banan kännetecknas av stora greener, stora bunkrar och väl placerade vatten hinder. Mar Menor har sin egen ”Amen Corner” hål 13-15 där hålen rundar en sjö som blir väldigt central i spelet.

Hacienda del Alamo GC

Ökenkänslan är påtaglig under en runda på mästerskapsbanan Hacienda Alamo, en bana som är lätt kuperad och med utmanande greenområden. Banan har ett par sjöar som skapar spänning längs vägen där ett par utslag ligger som öar. Två korthål kräver din precision att träffa green då det är vatten fram till green. Både hål 9 och 18 är riktigt utmanande par 5-hål med vatten längs sidan som kräver att du håller fokus hela vägen i hål. 

Vi varvar träning och spel på banan under leding av vår duktiga PRO och vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner. En lärorik och rolig vecka väntar på Mar Menor!

När du bokar din resa med oss på OneTravel får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

Mar Menor One Travel
Mar Menor One Travel

KUMLA GK på Mar Menor

22 mars – 29 mars 2022

Resan inkluderar följande:

7 nätter med boende i tvåsovrumslägenhet för 2 personer

Frukostbuffé varje dag, begränsad buffé i klubbhuset

Middagsbuffé, inklusive dryck, 5 dagar (Begränsat urval samt intag av dryck under middag)

5 golfrundor med förbokade starttider

(3 på Mar Menor GC och 2 på Hacienda del Alamo GC)

Golfskola ca: 8 timmar med PGA PRO Henrik Spongh

Transfer Mar Menor – Hacienda del Alamo, t/r

Flyg Stockholm – Alicante inkl. golfbag, t/r

Transfer Alicante flygplats – Mar Menor Resort, t/r

                                            Pris: 15 950: – per person

Anmälan:

Begränsat antal platser. Min. 12 deltagare. Anmälan senast den 1 december 2021 till OneTravel på länken här nedanför eller via mail till viktoria@onetravelgolf.se

Tillval: Lägenhet för eget bruk. Pris efter förfrågan

Preliminära flygtider med SAS:

22 mars Stockholm – Alicante 11:30 – 15:35

29 mars Alicante – Stockholm 16:35 – 20:35

One Travel har resegaranti med Kammarkollegiet


ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Minsta antal deltagare 12 stycken. One Travel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Fri avbokning gäller vid avbokning före inbetald anmälningsfaktura.

Anmälan blir inte bindande förrän ni har fått bekräftelse från OneTravel och er anmälningsavgift är inbetald.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar. Eventuell turistskatt på resmålet betalas på plats av resenären. OneTravel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv. Eventuella restriktioner på resmålet kan förekomma så som tex ändringar från buffémiddag till set-course-dinner, samt inskränkningar i tex SPA avdelningen.

Läs mer om våra resmål på onetravel.se