Kumla GK till La Torre

Den 3 oktober åker KUMLA GK och PGA PRO Henrik Spongh till fantastiska La Torre Golf Resort som ligger strax söder om Alicante i Spanien.

BOENDE

Vi bor på lyxiga Hotell Double Tree Hilton på La Torre som erbjuder boende i fullutrustade dubbelrum med strålande utsikt mot golfbanan. Hotellet har fyra restauranger som bland annat erbjuder italiensk, indisk och spansk mat. Flera restauranger och barer finns inom resorten, endast ett par minuters gångväg från hotellet. Hotellet erbjuder även en uppvärmd inomhuspool, gym och gratis wifi.

GOLF

Under veckan kommer vi att spela på tre av närområdets sju golfbanor:

La Torre – En 18 håls bana med par 68 som är full av utmaningar med en del bunkrar längs sidorna av fairways samt 6 par tre hål. Banan passar alla och är en klar favorit för medel- och höghandikapparna.

El Valle – Ökenkänslan är påtaglig under en runda på El Valle med par 71, en bana som Jacks son, Gary Nicklaus, är ansvarig för. Två dammar, några små bäckar och en del stora bunkrar utgör tillverkade hinder på denna bana som annars känns väldigt naturlig. 

Hacienda Riquelme – Olivträd och vilda blommor kantar din väg när du spelar Hacienda Riquelme, som ligger belägen vid Sucinabergen. Här har man verkligen strävat efter den naturliga skönheten. Vida fairways och stora greener, som samtidigt är nivåindelade, gör den här golfbanan mycket rolig att spela. Man brukar också säga att det 18 hålet är det vackraste golfhålet i hela regionen.

Vi varvar träning och spel på banan under leding av vår duktiga PRO och vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner. En lärorik och rolig vecka väntar på La Torre!

När du bokar din resa med oss på OneTravel får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

OneTravel Pool La Torre Hilton

KUMLA GK på LA TORRE

3 oktober – 10 oktober 2021

Resan inkluderar följande:

  • 7 nätter på Hotell Double Tree Hilton med del i dubbelrum
  • Frukostbuffé alla dagar
  • Middag, exklusive dryck, alla dagar
  • 5 golfrundor (3 op La Torre GC, 1 på El Valle GC, 1 på Hacienda GC)
  • Golfskola ca: 10 timmar med PGA PRO Henrik Spongh
  • Transfer mellan La Torre – El Valle/Hacienda t/r
  • Flyg Stockholm – Alicante inkl. golfbag t/r, med direktflyg
  • Transfer Alicante flygplats – La Torre Resort t/r

Pris: 15 495: – per person

Valfria tillägg:

Enkelrumstillägg 2 875: – per person

Anmälan:

Begränsat antal platser. Min. 12 deltagare. Anmälan senast den 10 juni 2021 till OneTravel på länken här nedanför eller via mail till viktoria@onetravelgolf.se

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Minsta antal deltagare 12 stycken. OneTravel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Fri avbokning gäller vid avbokning före inbetald anmälningsfaktura.

Anmälan blir inte bindande förrän ni har fått bekräftelse från OneTravel och er anmälningsavgift är inbetald.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar. Eventuell turistskatt på resmålet betalas på plats av resenären. OneTravel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv. Eventuella restriktioner på resmålet kan förekomma så som tex ändringar från buffémiddag till set-course-dinner, samt inskränkningar i tex SPA avdelningen.

Läs mer om våra resmål på onetravelpadel.se