Golfskola till El Rompido med PGA PRO Peter Johansson

Varmt välkommen att boka er plats golfskolan till El Rompido med PGA PRO Peter Johansson!

Den 26 mars åker PGA PRO Peter Johansson på golfskola till fantastiska El Rompido som ligger beläget mellan Islantilla och Huelva, några mil från gränsen till Portugal.

BOENDE

Vi bor på femstjärniga Precise Golf Resort, som är ett designerhotell vackert beläget i ett naturskyddat område precis invid Atlantkusten. Från rummet har ni allt i er närhet: swimmingpool, spa, restaurang och bar. På andra sidan utomhuspoolen breder golfbanan, El Rompido GC, ut sig och en kort promenad bort ligger havet och den fina lilla byn El Rompido.

GOLF

Här bor vi alldeles intill den mycket omtyckta golfbanan, El Rompido Golf Club, en 36-hålsanläggning som erbjuder många vackra vyer och som passar både låg- och höghandikapparen. Vi har två riktigt bra 18-hålsbanor att spela på under veckan. De två banorna är lite olika i karaktären, men båda är välskötta med snabba ondulerande greener , stora bunkrar och strategiska vattenhinder. Den norra banan ligger en kort promenad från hotellet och är lite längre, och tuffare men å andra sidan är fairways bredare. Den södra banan ligger i anslutning till hotellet och är lite trixigare och här gäller det att placera slagen på rätt ställe.

Träningsanläggningen är mycket bra och anläggningen passar er som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö. Vi varvar träning och spel på banan under ledning av vår duktiga PGA PRO Peter Johansson. Vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner. Boka din resa redan idag på golfskolan till El Rompido.

Vi ser fram emot en riktigt rolig och lärorik vecka på El Rompido!

När du bokar en resa med oss på One Travel får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

El Rompido 26 mars – 2 april 20204
 • 7 nätter på Precise Golf Resort El Rompido, del i dubbelrum
 • Frukostbuffé alla dagar
 • Middagsbuffé alla dagar, exkl. dryck
 • 5 rundor golf på El Rompido GC två banor
 • 8 timmar golfskola med PGA PRO Peter Johansson
 • Fri entré till SPA-avdelningen
 • Flyg Köpenhamn – Faro t/r inkl. golfbag
 • Transfer Faro Flygplats – El Rompido, t/r

Pris per person 20 995: –

Frivilliga tillägg:

Enkelrumstillägg                                                                 2 800: – per person

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

Anmälan:

Begränsat antal platser! Anmälan senast den 1 dec 2022 via anmälningsformuläret här nedanför. Läs mer om resan och anmäl dig på onetravelgolf.se

Preliminära flygtider med SAS:

26 mars Köpenhamn – Faro         09:05 – 11:55

02 april Faro – Köpenhamn         09:45 – 14:25

One Travel har ordnad resegaranti via Kammarkollegiet för din säkerhet.


ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser på alla våra GolfAcademys så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Minsta antal deltagare 10 stycken. One Travel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Anmälan blir inte bindande förrän ni har fått bekräftelse från One Travel och er anmälningsavgift är inbetald.

  Ditt namn (Förnamn och efternamn stavat som i ditt pass): (obligatoriskt)

  Din mailadress: (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer: (obligatoriskt)

  Din adress: (obligatoriskt)

  Ditt Golf-ID: (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa: (obligatoriskt)

  1234

  Namn på eventuella medresenärer (Förnamn och efternamn stavat som i passet):

  Din medresenärs mailadress:

  Din medresenärs postadress:

  Din medresenärs telefonnumer:

  Din medresenärs Golf-ID:

  Meddelande

  Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar.

  Eventuell turistskatt på resmålet betalas på plats av resenären.

  Läs mer om våra resmål på onetravelgolf.se

  Inför flygresan gäller det att ni håller er uppdaterade på eventuella restriktioner. Det är alltid resenärens egenskyldighet att hålla sig uppdaterad om eventuella restriktioner på resemålet, längs resvägen samt på avreseorten. Observera att restriktioner och lättnader kan ändras snabbt. Vi rekommenderar att ni ser över er reseförsäkring.

  One Travel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet, längs resvägen eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv. Eventuella restriktioner på resmålet kan förekomma så som tex ändringar från buffémiddag till set-course-dinner, samt inskränkningar i tex SPA avdelningen. Eftersom ni bokar er resa med kännedom om pandemin så är paketreselagens bestämmelser för avbokningar lite annorlunda. Anledningen är att ni redan känner till problemen och de eventuella extraordinära och oundvikliga omständigheter som kan uppstå på resmålet eller på vägen dit.

  El Rompido med PGA PRO Peter Johansson One Travel