One Travel Longstay Islantilla 2022

Varmt välkommen att boka din plats på One Travel Longstay Islantilla 2022

One Travel Longstay våren 2022 går till underbara Islantilla Golf Resort beläget i Spaniens sydvästra hörn på gränsen till Portugal.

BOENDE

På vår longstay bor man på fantastiska The Residences Apartments Islantilla som ligger endast ca 300 meter från klubbhuset på Islantilla GC. Här bor vi i moderna lägenheter med 2 sovrum, ett badrum, vardagsrum med soffa , tv och matbord samt ett modern kök med all utrustning. Ni har balkong eller terrass med sittmöjligheter och det finns både diskmaskin samt tvättmaskin i lägenheten. Hotellet erbjuder bland annat två utomhuspooler, inomhuspool, SPA och gym och allt detta har du som gäst hos oss fri tillgång till. Hotellet erbjuder även frukost, lunch och middag för dig som vill unna dig lite extra på din Longstay. Från hotellet är det ca 800 meter ner till centrum och stranden där det finns butiker och restauranger.

GOLF

Golfbanan Islantilla GC har 27-hål med 3 stycken 9 hålsslingor som man kombinerar olika varje dag. Det här gör att du får en ny upplevelse under varje runda. Anläggningen har dessutom utmärkta träningsområden med en stor drivingrange, putt och pitchgreener. Du som reser med oss på Longstay har obegränsad tillgång till banan. Nytt för hösten 2021 är att du kan välja mellan två olika golfupplägg. Antingen har du fri golf på Islantilla GC under din vistelse eller så kan du välja att spela 16 rundor på Islantilla GC och 4 rundor fördelat på Monazilla GC och/eller Bellavista GC.

Vid önskemål kan du även lägga till även en runda per vecka på underbara El Rompido Golf Resort mot ett mindre pristillägg. Den här närbelägna resorten har två fantastiska 18-hålsbanor som du inte får missa.

GOLFVÄRD

Under perioden 29 januari – 26 mars har vi en golfvärd på plats i Islantilla för att se till att just du får en fantastisk longstayupplevelse. Peter är en erfaren och väldigt populär golftränare som dessutom har tillbringat flera vintrar som värd på longstay.

På vår One Travel Longstay Islantilla finns det även möjlighet att boka in sig hos vår duktiga golfvärd för en eller ett par timmars golflektioner. Betalning av golflektioner sker direkt till tränaren på plats. För er som önskar arrangerar vi veckotävlingar, både individuellt och lag, där ni får utmana era nya vänner.

Vi rekommenderar er att boka flyg till Faro alternativt Sevilla och därefter hyra en bil på flygplatsen. Det tar cirka 50 minuter att köra till Islantilla från Faro och cirka 90 minuter från Sevilla. Med bil kan ni upptäcka området runt Islantilla och även ta er till andra banor i området om ni vill testa på fler golfbanor under er vistelse.

Under din vistelse på Islantilla kommer det finnas en golfvärd/PRO på plats när vi är minimum 10 par. Han är där för att du ska få en så bra och skön vistelse som möjligt. Värden ordnar med starttider, tävlingar, välkomstmöte mm. Du kan även boka extra träningar med vår tränare om du önskar det.

ONE TRAVEL LONGSTAY PÅ ISLANTILLA 2022 INKLUDERAR FÖLJANDE:

Boende 2-sovrumslägenhet för 2 personer, på Islantilla Residences Apartment
Städning, inkl. byte av lakan och handdukar, 1 gång per vecka
Obegränsad golf på Islantilla Golf Course. Alltid med förbokade starttider. *Stannar du mer än 28 nätter kan du byta fri golf mot alternativt 16 rundor på Islantilla GC samt 4 rundor på Monazilla och/eller Bellavista.
Fri tillgång till inomhuspool, jacuzzi & gym
Fritt Wi-Fi
Fri parkering

Pris för 2 personer
14 dagar 18 500: – för 2 personer
28 dagar 29 000: – för 2 personer
42 dagar 42 000: – för 2 personer

14 dagar 13 200: – för 1 person i egen lägenhet
28 dagar 21 060: – för 1 person i egen lägenhet
42 dagar 30 700: – för 1 person i egen lägenhet

Du väljer själv när du vill komma och stannar så länge du önskar.

Valfria tillägg:

 • 1 runda på El Rompido GC, 500:- per person
 • Golfträning med vår värd
ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Ni har fri avbokning innan anmälningsavgiften är betald! Gäller ej flygbiljetter som betalas vid inköp.

Önskar ni hjälp med att boka flyg och eventuell transfer? Kontakta oss så ordnar vi det.

OneTravel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Golf PRO/värd finns på plats vid minimum 10 par. Vid för få deltagare utgår GolfClinic.

Anmälan blir inte bindande förrän ni har fått bekräftelse från OneTravel och er anmälningsavgift är inbetald.

  Ditt namn (Förnamn och efternamn stavat som i ditt pass): (obligatoriskt)

  Din mailadress: (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer: (obligatoriskt)

  Din adress: (obligatoriskt)

  Ditt Golf-ID: (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa: (obligatoriskt)
  1234

  Namn på eventuella medresenärer samt deras golf-ID (Förnamn och efternamn stavat som i passet):

  Din medresenärs mailadress:

  Din medresenärs postadress:

  Vi önskar att One Travel bokar flygresan från:

  Vi önskar att One Travel bokar transfer från flygplatsen till hotellet:

  Meddelande

  One Travel Golf