One Travel Academy Golfskola till Pula Golf Resort Mallorca

Den 18 april åker vi på One Travel Academy med vår golfskola till Pula Golf Resort på fantastiska Mallorca! Varmt välkommen att boka din resa!

Pula Golf Resort är beläget på en av de mest vackra och fridfulla platserna på Mallorca. I den gamla herrgården från 1581 ligger det som idag är hotellet och klubbens faciliteter.

BOENDE

Alla rum är stora och rymliga, runt 40 och 55 kvm. Här bor du i gammal charm med alla moderniteter tillhands. Det finns bland annat minibar, A/C, värme och wifi och på Pula Golf Resort finns också ett magnifikt spa med en uppvärmd pool, jacuzzi, bastu, ångbad och massage för avkoppling efter en dag med golf.

På Pula njuter man med stil och på uteserveringen har man en härlig vy över golfbanan. Från Pula Golf Resort har man bara har några kilometer ner till havet och vid havet finns förutom stränder ett brett gastronomiskt utbud av kött, fisk, pasta och andra lokala rätter från Mallorca

GOLF

Pula Golf Course med par 72

Redan 1995 grundades Pula Golf men banan gjordes senare om av José María Olazábal mellan åren 2004 och 2006, för att uppfylla kraven i internationell och professionell golf.

På Pula Golf har man spelat PGA European Tour Championships Classic, Mallorca Skind Game och Olazábal & Nadal Invitational. Flera proffs som till exempel Bourdy, Hanson, Jimenez, Gonzalo Fernandez Castano, Alvaro Quiros, Olazábal, Darren Clarke, Molinari, Kaymer och Sergio Garcia har alla spelat på fantastiska Pula Golf. De spelade den redan ganska långa banan som är på par 70, medan den för amatörer är par 72.

TRÄNING

Vi spelar på Pula Golf och tränar med våra duktiga PGA PROs. Vi umgås och äter fantastisk mat och har en mycket trevlig vecka tillsammans. Vill du åka in till Palma eller spela golf på en närbelägen golfbana ordnar vi det! Upplev One Travel andan du med!

På Pula Golf finns det en stor drivingrange i två nivåer samt även putting- och pitchinggreener. Allt för att du ska kunna få ut det mesta av din träning under din vistelse på Pula.

Hos oss får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

One Travel Golfskola på Pula Golf Resort inkluderar
 • 7 nätter med del i dubbelrum på Pula Golf Resort
 • Frukostbuffé alla dagar
 • Middagsbuffe exklusive dryck varje dag
 • Obegränsad golf på Pula Golf
 • 8 timmar träning med PGA PRO Martin Johannisson
 • Transfer tur och retur Palma Flygplats
 • Flyg Köpenhamn – Palma med SAS direktflyg t/r inkl. golfbag

Pris: 17 595: – per person i delat dubbelrum

Valfria tillägg:
Enkelrumstillägg: 3 500:-
Spel på närbelägen golfbana tex Son Servera Golf inklusive transfer t/r Från 1 200:- per person

ENDAST 4 PLATSER KVAR!


Självklart kan vi på One Travel Golf boka flyg från annan ort om så önskas

Kontakta oss idag via nedan kontaktformulär eller via mail till info@onetravel.se för en kostnadsfri offert

One Travel Golf är din personliga resebyrå

ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser på alla våra GolfAcademys så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Minsta antal deltagare 10 stycken. One Travel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Anmälan blir inte bindande förrän ni har fått bekräftelse från One Travel och er anmälningsavgift är inbetald.

  Ditt namn (Förnamn och efternamn stavat som i ditt pass): (obligatoriskt)

  Din mailadress: (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer: (obligatoriskt)

  Din adress: (obligatoriskt)

  Ditt Golf-ID: (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa: (obligatoriskt)
  1234

  Namn på eventuella medresenärer samt deras golf-ID (Förnamn och efternamn stavat som i passet):

  Din medresenärs mailadress:

  Din medresenärs postadress:

  Meddelande

  Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar.

  Eventuell turistskatt på resmålet betalas på plats av resenären.

  OneTravel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv. Eventuella restriktioner på resmålet kan förekomma så som tex ändringar från buffémiddag till set-course-dinner, samt inskränkningar i tex SPA avdelningen. Eftersom ni bokar er resa med kännedom om pandemin så är paketreselagens bestämmelser för avbokningar lite annorlunda. Anledningen är att ni redan känner till problemen och de eventuella extraordinära och oundvikliga omständigheter som kan uppstå på resmålet eller på vägen dit.

  Inför flygresan gäller det att ni håller er uppdaterade på eventuella restriktioner i både Sverige, Portugal och Spanien samt beroende på avreseort kanske även från Danmark. Det är alltid resenärens egenskyldighet att hålla sig uppdaterad om eventuella restriktioner på resemålet samt avreseorten. Observera att restriktioner och lättnader kan ändras snabbt. Vi rekommenderar även att ni ser över er reseförsäkring.

  I dagsläget krävs det att resenärer antingen är fullvaccinerade och kan visa upp ett giltigt vaccinationsbevis så kallat covidpass, alternativt att man kan uppvisa ett negativt covidtest för att få resa över gränserna.        

  Läs mer om våra resmål på onetravelgolf.se

  One Travel Monogram