One Travel Academy Golfskola till La Manga

Boka din plats på golfskolan till en av Europas främsta golfdestinationer – La Manga!

Den 2 oktober åker One Travel Academy till fantastiska La Manga på golfskola. Vi vill gärna att du följer med oss!

La Manga Golf Resort har ett oslagbart läge på en udde vid Mar Menor lagunen och angränsar till det vackra naturreservatet Calblanque med orörda stränder. Läget invid Alicante och havet gör hotellet mycket attraktivt och ni kommer till en komplett resort som satsar stort och har de bästa träningsmöjligheterna, 3 golfbanor och ett riktigt lyxigt spa.

Flyger du till Alicante har du en transfer på ca 50 minuter för att nå La Manga som ligger mellan Costa Blanca och Costa Almeria.

På anläggningen finns tre mästerskapsbanor, North, South och West Course.
North och South ligger precis i anslutning till hotellet och West Course ligger ca 10 min bort och vi har en bokad transfer tur och retur.

Varje år spelas fler stora tävlingar på de fina banorna. Träningsområdena för både sving och närspel passar perfekt för både en golfskola eller för egen träning. På hotellet finns en fin utomhuspool med en mindre restaurang precis invid.

BOENDE

Hotel Principe Felipe
I hjärtat av resorten, intill två av de tre mästerskapsbanorna, tronar Hotel Principe Felipe. Ett vackert femstjärnigt hotell som är inrett med mjuka sandtoner, naturliga material och konstföremål från naturen själv, hotellets lobby andas en air av lugn och avkoppling. De stora fönstren släpper in dagsljus och man har en fin utsikt över de frodiga golfbanorna. Här finns intressanta konstverk i hotellets 192 vackert designade rum. Det finns dubbelrum, Royal Club rum och sviter. Alla rummen är bra utrustade och har balkong.

Restaurangutbudet är lika storslaget som svårslaget: här kan du göra en gastronomisk jorden-runt-resa utan att lämna anläggningen. Välj mellan elegant medelhavsmat, kryddstarka mexikanska rätter, asiatiska upplevelser, tapas i mängder, rejäla amerikanska biffar eller italienska specialiteter. Här finns något för alla smakriktningar.

SPA

På den högsta punkten på resorten ligger den stora Spa byggnaden. Här kan man efter en skön golfrunda njuta av ett dopp i den varma jacuzzin och bara blicka ut över horisonten. Som balsam för själen!

Hela anläggningen genomsyras av träning! Här finns, förutom SPA anläggningen, även flera fotbollsplaner, tennisbanor och ett fullutrustat gym. Vill man utforska de underbara omgivningarna vid Costa Calidá och La Manga Resort kan man hyra en cykel på resorten.

GOLF

La Manga Västra Banan / West Course
La Mangas västra bana är en naturskön bana med par 72 och fina vyer som är ganska utmanande där nivåskillnaderna är en stor del av utmaningen. De första nio hålen är smala och kräver relativt raka utslag. De sista nio hålen går över bergen.

La Manga Norra Banan / North Course
Det här är en kuperad mästerskapsbana med par 71, som omgärdas av palmer och har en hel del strategiskt utplacerade vattenhinder. Banan är något kortare och har bredare fairways än den södra banan.

La Manga Södra Banan / South Course
Den södra banan är en härligt och utmanande mästerskapsbana som uppskattas av alla golfspelare från scratch till höghandikappare. Golfbanan är placerad mitt i dalen och här finns breda fairways som kantas av palmer och har strategiskt utplacerade vattenhinder och bunkrar. De första nio hålen innehåller ett par riktigt långa par 3 hål och de sista nio hålen har ett antal utmanande vattenhinder.

Träningsanläggningen är mycket bra och anläggningen passar verkligen er som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö. Under vår vecka på La Manga varvar vi träning och spel på banan under ledning av vår duktiga PGA PRO Martin Johannisson samt Team One Travel, och vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner. Boka din resa redan idag!

Vi ser fram emot en rolig och lärorik vecka tillsammans med Er på La Manga!

När du bokar en resa med oss på One Travel får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

Golfskola till La Manga med One Travel Academy
2 oktober – 9 oktober 2022

Resan inkluderar följande:

 • 7 nätter med del i dubbelrum på 5* Hotel Principe Felipe
 • Frukostbuffé alla dagar
 • Middagsbuffé, exklusive dryck, 4 dagar. Set-course-middag kan förekomma beroende på hotellets upplägg vid vår vistelse
 • 5 golfrundor på La Manga Golfs tre banor
 • Golfskola ca: 8 timmar med PGA PRO Martin Johannisson
 • Flyg Köpenhamn – Alicante inkl. golfbag t/r, direktflyg SAS
 • Transfer Alicante flygplats – La Manga Golf t/r

Pris: 19 995 – per person

Valfria tillägg:

Enkelrumstillägg 3 500: – per person

Flyg från annan ort efter förfrågan och med eventuellt pristillägg.

Anmälan:

Begränsat antal platser. Min. 10 deltagare. Anmälan senast den 3 juli 2022 till One Travel på länken här nedanför eller via mail till viktoria@onetravelgolf.se

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

De preliminära flygtiderna med SAS är:

Flight SK2813                  02 okt           Köpenhamn – Alicante    06:05 – 09:25 

Flight SK2814                  09 okt           Alicante – Köpenhamn    10:15 – 13:35


ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser på alla våra GolfAcademys så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Minsta antal deltagare 10 stycken. One Travel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Anmälan blir bindande när ni har fått en bekräftelse från One Travel och er anmälningsavgift är inbetald.

  Ditt namn (Förnamn och efternamn stavat som i ditt pass): (obligatoriskt)

  Din mailadress: (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer: (obligatoriskt)

  Din adress: (obligatoriskt)

  Ditt Golf-ID: (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa: (obligatoriskt)
  1234

  Namn på eventuella medresenärer samt deras golf-ID (Förnamn och efternamn stavat som i passet):

  Din medresenärs mailadress:

  Din medresenärs postadress:

  Din medresenärs telefonnummer:

  Meddelande

  Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar.

  Eventuell turistskatt på resmålet betalas på plats av resenären.

  One Travel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet, längs resvägen eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv. Eventuella restriktioner på resmålet kan förekomma så som tex ändringar från buffémiddag till set-course-dinner, samt inskränkningar i tex SPA avdelningen. Eftersom ni bokar er resa med kännedom om pandemin så är paketreselagens bestämmelser för avbokningar lite annorlunda. Anledningen är att ni redan känner till problemen och de eventuella extraordinära och oundvikliga omständigheter som kan uppstå på resmålet eller på vägen dit.

  Inför flygresan gäller det att ni håller er uppdaterade på eventuella restriktioner. Det är alltid resenärens egen skyldighet att hålla sig uppdaterad om eventuella restriktioner på resmålet, längs resvägen samt avreseorten. Observera att restriktioner och lättnader kan ändras snabbt. Vi rekommenderar att ni ser över er reseförsäkring.     

  Läs mer om våra resmål på onetravelgolf.se

  OneTravel Golf golfresor

  One Travel