Kalmar GK till La Sella 7 oktober – 14 oktober

Åk med Kalmar GK till La Sella. I oktober reser PGA PRO Magnus Andersson & Anna-Karin Kjellberg till Spanien och tränar och spelar golf på La Sella Golf Resort.

BOENDE

La Sella Golf Resort ligger på Costa Blanca vid foten av berget Montgó mitt i mellan Alicante och Valencia. Vårt hotell La Sella Golf Resort har flera restauranger, bland annat en fantastisk Thairestaurang, barer, gym, utomhuspool och ett välutrustat SPA. Självklart ligger golfbanan, La Sella Golf Club, där vi spelar all vår golf precis utanför dörren på hotellet.

Endast tio minuter bort ligger de två spanska pärlorna Denia och Jaeva, med mysig atmosfär och fantastisk strand. Här finns förstås gott om restauranger och finsmakaren lär inte bli missnöjd. Faktum är att man ståtar med fler Michelinstjärnor än självaste Valencia som annars räknas som en riktig gourmetstad!

GOLF

Vi spelar all vår golf på La Sellas Golf Club. En 27-hålsbana, skapad av José-María Olazabals som ligger vackert inbäddad i naturreservatet Montgó utan ett enda hus längs banan.

Banans tre niohålsslingor är uppkallade efter olika vindar.

Den första slingan som heter Llebeig, den varma vinden från Sahara på det lokala språket Valenciana, och sträcker sig söderut genom pinjeskogen. Här bjuds man på fina vyer över nationalparken och layouten gör att man ofta använder alla klubbor i bagen.

Den andra slingan, Gregal, är döpt efter den vind som man i antiken använde för att segla till Grekland. Här är det mer vatten i spel och de avslutande hålen bjuder på en rafflande upplösning.

Den sista, och nyaste, slingan är Mestral, döpt efter vinden från norr. Mestral består av tre stycken par 3, tre par 4 och tre par 5-hål som ligger lite högre än de andra slingorna på anläggningen. I och med det bjuds man på en spektakulär utsikt över havet, Segaria-berget och naturparken Montgó. Denna slinga har dessutom lite annorlunda layout med bredare fairways och större greener.

La Sella Golf har också ett gediget träningsområde och en bra drivingrange. Nytt för i år är ett helt omarbetat inspelsområde. La Sella lämpar sig därför mer än väl för träningsgrupper.

En lärorik och rolig vecka väntar er på La Sella

När du bokar din resa med oss på One Travel får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

La Sella One Travel Golf
La Sella One Travel Golf

Kalmar GK La Sella 7 oktober – 14 oktober 2021

 • 7 nätter på 5* Marriott La Sella Golf Resort med del i dubbelrum
 • Frukostbuffé alla dagar
 • Middag, inklusive dryck, alla dagar. Begränsat urval och antal.
 • 5 golfrundor på La Sella Golf Club
 • Golfskola ca: 10 timmar inklusive rangebollar
 • Transfer Alicante flygplats – La Sella t/r
 • Hyrvagn
 • Fritt gym
 • 1 entré till SPA avdelningen

                                          Pris per person 13 400:

Tillägg:

 • Flyg Växjö – Alicante inkl. golfbag t/r      Från 3 930: –
 • Enkelrumstillägg                                        2 880: –

Anmälan:

Begränsat antal platser. Anmälan senast den 1 augusti till viktoria@onetravel.se Fri avbokning gäller vid avbokning före inbetald anmälningsfaktura. Läs mer om resan och ev. restriktioner på grund av Covid-19 på onetravelgolf.se

Prel. flygtider med Ryan Air:

 • 07 okt Växjö – Alicante 20:00 – 23:30
 • 14 okt Alicante – Växjö 16:00 – 19:30                           


ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Minsta antal deltagare 12 stycken. One Travel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Fri avbokning gäller vid avbokning före inbetald anmälningsfaktura.

Anmälan blir inte bindande förrän ni har fått bekräftelse från One Travel och er anmälningsavgift är inbetald.

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar. Eventuell turistskatt på resmålet betalas på plats av resenären. One Travel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv. Eventuella restriktioner på resmålet kan förekomma så som tex ändringar från buffémiddag till set-course-dinner, samt inskränkningar i tex SPA avdelningen.

Läs mer om våra resmål på onetravel.se onetravelgolf.se samt onetravelpadel.se