Golfskola till La Sella med Kumla GK

Åk med PGA PRO Henrik Spongh och Kumla GK på golfskola till La Sella

Den 11 oktober åker Kumla GK till Spanien och tränar och spelar golf på La Sella Golf Resort

BOENDE

La Sella Golf Resort ligger på Costa Blanca vid foten av berget Montgó mitt i mellan Alicante och Valencia. Vi bor på nyrenoverade Denia Mariott La Sella Golf & Spa och här finns det mesta du behöver inom räckhåll, bland annat en fantastisk thairestaurang, barer, gym, utomhuspool och ett välutrustat SPA. Närmaste byarna Denia o Jaeva är två spanska pärlor med mysig atmosfär och en fantastisk strand. Självklart ligger golfbanan, La Sella Golf Club, där vi spelar all vår golf precis utanför dörren på hotellet.

Endast tio minuter bort ligger de två spanska pärlorna Denia och Jaeva, med mysig atmosfär och fantastisk strand. Här finns förstås gott om restauranger och finsmakaren lär inte bli missnöjd för här i Denia finns restauranger med fler Michelinstjärnor än självaste Valencia som annars räknas som en riktig gourmetstad!

GOLF

Vi spelar all vår golf på La Sellas Golf Club. En 27-hålsbana, skapad av José-María Olazabals som ligger vackert inbäddad i naturreservatet Montgó utan ett enda hus längs banan. Banans tre niohålsslingor är uppkallade efter olika vindar.

Llebeig, Gregal och Mistral

Den första slingan som heter Llebeig, den varma vinden från Sahara på det lokala språket Valenciana, och sträcker sig söderut genom pinjeskogen. Här bjuds man på fina vyer över nationalparken och layouten gör att man ofta använder alla klubbor i bagen.

Den andra slingan, Gregal, är döpt efter den vind som man i antiken använde för att segla till Grekland. Här är det mer vatten i spel och de avslutande hålen bjuder på en rafflande upplösning.

Den sista, och nyaste, slingan är Mestral, döpt efter vinden från norr. Mestral består av tre stycken par 3, tre par 4 och tre par 5-hål som ligger lite högre än de andra slingorna på anläggningen. Här bjuds man på en spektakulär utsikt över havet, Segaria-berget och naturparken Montgó. Banan har dessutom en lite annorlunda layout med bredare fairways och större greener.

TRÄNING

La Sella Golf har också ett gediget träningsområde och en bra drivingrange. Nytt för i år är ett helt omarbetat inspelsområde och La Sella lämpar sig därför mer än väl för träningsgrupper som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö. Vi varvar träning och spel på banan under ledning av vår duktiga PGA PRO Henrik Spongh, och vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner.

En mycket lärorik och rolig vecka väntar er på La Sella så boka din resa redan idag!

När du bokar din resa med oss på One Travel får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

La Sella One Travel Golf
La Sella One Travel Golf

La Sella 11 oktober – 18 oktober 2022

 • 7 nätter på 5* Marriott La Sella Golf Resort med del i dubbelrum
 • Frukostbuffé alla dagar
 • Middag, inklusive dryck, alla dagar. Begränsat urval och antal.
 • 5 golfrundor på La Sella Golf Club
 • Golfskola ca: 8 timmar med PGA PRO Henrik Spongh
 • Transfer Alicante flygplats – La Sella t/r
 • Hyrvagn
 • Fritt gym
 • 1 entré till SPA avdelningen per person
 • Flyg Stockholm – Alicante med direktflyg t/r inkl. golfbag

17 995: – per person

Tillägg:

Enkelrumstillägg  2 800: –

Anmälan:

Begränsat antal platser.

Anmälan senast den 1 juni 2022 via formuläret här nedanför

Fri avbokning gäller vid avbokning före inbetald anmälningsfaktura.

Preliminära flygtider med SAS:

11 okt           Stockholm – Alicante       15:40 – 19:45 

18 okt           Alicante – Stockholm       20:35 – 00:35 


ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan

Minsta antal deltagare 12 stycken. One Travel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Fri avbokning gäller vid avbokning före inbetald anmälningsfaktura.

Anmälan blir inte bindande förrän ni har betalat er anmälningsavgift och därefter fått en bekräftelse från One Travel.

  Ditt namn (Förnamn och efternamn stavat som i ditt pass): (obligatoriskt)

  Din mailadress: (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer: (obligatoriskt)

  Din adress: (obligatoriskt)

  Ditt Golf-ID: (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa: (obligatoriskt)

  1234

  Namn på eventuella medresenärer samt deras golf-ID (Förnamn och efternamn stavat som i passet):

  Din medresenärs mailadress:

  Din medresenärs postadress:

  Din medresenärs telefonnummer:

  Önskade tillägg:

  Meddelande

  Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar. Resenären betalar eventuell turistskatt på resmålet. One Travel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv. Eventuella restriktioner på resmålet kan förekomma så som tex ändringar från buffémiddag till set-course-dinner, samt inskränkningar i tex SPA avdelningen.

  Läs mer om våra resmål på onetravel.se onetravelgolf.se samt onetravelpadel.se

  Lite kort om att resa under covid

  Inför flygresan gäller det att ni håller er uppdaterade på eventuella restriktioner i både Sverige, Danmark, Portugal och Spanien. Det är alltid resenärens egenskyldighet att hålla sig uppdaterad om eventuella restriktioner på resemålet samt avreseorten. Observera att restriktioner och lättnader kan ändras snabbt. Vi rekommenderar även att ni ser över er reseförsäkring.

  OneTravel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid resa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv. Eventuella restriktioner på resmålet kan förekomma så som tex ändringar från buffémiddag till set-course-dinner, samt inskränkningar i tex SPA avdelningen.