Golfresa till La Sella med Björn & Eleonor

Följ med Björn & Eleonor till La Sella. Den 2 oktober reser vi till Spanien och spelar golf på fantastiska La Sella Golf Resort.

BOENDE

La Sella Golf Resort ligger på Costa Blanca vid foten av berget Montgó mitt i mellan Alicante och Valencia. Vårt hotell La Sella Golf Resort har flera restauranger, bland annat en fantastisk Thairestaurang, barer, gym, utomhuspool och ett välutrustat SPA. Självklart ligger golfbanan, La Sella Golf Club, där vi spelar all vår golf precis utanför dörren på hotellet.

Endast tio minuter bort ligger de två spanska pärlorna Denia och Jaeva, med mysig atmosfär och fantastisk strand. Här finns förstås gott om restauranger och finsmakaren lär inte bli missnöjd. Faktum är att man ståtar med fler Michelinstjärnor än självaste Valencia som annars räknas som en riktig gourmetstad!

GOLF

All golf spelar vi på La Sellas Golf Club. En 27-hålsbana, skapad av José-María Olazabals som ligger vackert inbäddad i naturreservatet Montgó utan ett enda hus längs banan.

Banans tre niohålsslingor är uppkallade efter olika vindar.

Den första slingan som heter Llebeig, den varma vinden från Sahara på det lokala språket Valenciana, och sträcker sig söderut genom pinjeskogen. Här bjuds man på fina vyer över nationalparken och layouten gör att man ofta använder alla klubbor i bagen.

Den andra slingan, Gregal, är döpt efter den vind som man i antiken använde för att segla till Grekland. Här är det mer vatten i spel och de avslutande hålen bjuder på en rafflande upplösning.

Den sista, och nyaste, slingan är Mestral, döpt efter vinden från norr. Mestral består av tre stycken par 3, tre par 4 och tre par 5-hål som ligger lite högre än de andra slingorna på anläggningen. I och med det bjuds man på en spektakulär utsikt över havet, Segaria-berget och naturparken Montgó. Denna slinga har dessutom lite annorlunda layout med bredare fairways och större greener.

VÄLBEFINNANDE

Vi har fri tillgång till det välutrustade gymet. Under veckan har vi även en fri entré till den fantastiska SPA avdelningen på hotellet.

La Sella Golf har också ett gediget träningsområde för golf och en bra drivingrange. Resorten lämpar sig därför mer än väl för träningsgrupper som vill ägna veckan åt träning och golf i en härlig miljö.

En mycket lärorik och rolig vecka väntar er på La Sella, så boka din resa redan idag!

När du bokar din resa med oss på One Travel får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider på golfbanan och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

La Sella One Travel Golf
La Sella One Travel Golf

Golfresa med Björn & Eleonor 2 – 9 oktober 2022

 • 7 nätter på 5* Marriott La Sella Golf Resort med del i dubbelrum
 • Frukostbuffé alla dagar
 • Middag, inklusive dryck, alla dagar. Begränsat urval och antal
 • 5 golfrundor på La Sella Golf Club
 • Golfträning med Björn
 • Transfer Alicante flygplats – La Sella t/r
 • Hyrvagn
 • Fritt gym
 • 1 entré till SPA avdelningen per person
 • Flyg Köpenhamn – Alicante med direktflyg t/r inkl. golfbag

                                          16 995: – per person

Tillägg:

 • Enkelrumstillägg                                        2 800: –

Anmälan:

Begränsat antal platser. Anmälan senast den 1 juni 2022 via anmälningsformuläret här nedanför

Fri avbokning gäller vid avbokning före inbetald anmälningsfaktura.

Preliminära flygtider med SAS:

02 okt           Köpenhamn – Alicante    06:05 – 09:25 

09 okt           Alicante – Köpenhamn   10:15 – 13:35ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Minsta antal deltagare 12 stycken. One Travel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Fri avbokning gäller vid avbokning före inbetald anmälningsfaktura.

Anmälan blir inte bindande förrän ni har fått bekräftelse från One Travel och er anmälningsavgift är inbetald.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar. Resenären betalar eventuell turistskatt på resmålet på plats. One Travel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv. Eventuella restriktioner på resmålet kan förekomma så som tex ändringar från buffémiddag till set-course-dinner, samt inskränkningar i tex SPA avdelningen.

Läs mer om våra resmål på onetravel.se onetravelgolf.se samt onetravelpadel.se

Lite kort om att resa under covid

Inför flygresan gäller det att ni håller er uppdaterade på eventuella restriktioner i både Sverige, Danmark, Portugal och Spanien. Det är alltid resenärens egenskyldighet att hålla sig uppdaterad om eventuella restriktioner på resemålet samt avreseorten. Observera att restriktioner och lättnader kan ändras snabbt. Vi rekommenderar även att ni ser över er reseförsäkring.

Eftersom ni bokar er resa med kännedom om pandemin så är paketreselagens bestämmelser för avbokningar lite annorlunda. Anledningen är att ni redan känner till problemen och de eventuella extraordinära och oundvikliga omständigheter som kan uppstå på resmålet eller på vägen dit.

OneTravel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid resa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv. Eventuella restriktioner på resmålet kan förekomma så som tex ändringar från buffémiddag till set-course-dinner, samt inskränkningar i tex SPA avdelningen.

I dagsläget krävs det att resenärer antingen är fullvaccinerade och kan visa upp ett giltigt vaccinationsbevis så kallat covidpass, alternativt att man kan uppvisa ett negativt covidtest för att få resa över gränserna.