Costa Ballena Golfskola med Nybro GK

Varmt välkommen att boka er plats golfskolan till

Costa Ballena med PGA PRO David Enarsson!

Den 12 mars åker Nybro GK och PGA PRO David Enarsson på golfskola till Costa Ballena

Costa Ballena ligger precis vid en underbar sandstrand på den spanska atlantkusten strax söder om Sevilla.

BOENDE

Vi bor på femstjärniga hotell Barcelo Costa Ballena Golf & SPA som ligger direkt vid fairway och bara 100 meter från klubbhuset och dessutom är det endast 500 meter till den milslånga sandstranden. Alla rum på hotellet har balkong med utsikt mot golfbanan och havet, AC och fritt wifi. Efter golfen kan du koppla av i hotellets SPA & Wellness center.

Den underbara staden Cadiz ligger endast 40 minuter bort och är belägen på en halvö som är flankerad av en åtta kilometer lång bred strand med kritvit sand. Spanjorerna själva har utsett stranden till en av landets bästa och staden kan dessutom stoltsera med mer än 3000 soltimmar om året. Här finns också långa tapas-stråk med havsdelikatesser, smala gränder med charmiga butiker samt flamenco och livemusik på otaliga barer. Stadens gamla del har präglats av allt från romare till morer under sin 3000-åriga historia och här finns en mängd sevärdheter att upptäcka.

GOLF

Golfen spelar och tränar vi på Costa Ballena Ocean Golf Club som är en perfekt anläggning för dig som vill spela mycket golf i en harmonisk miljö. 27-hålsbanan Costa Ballena Ocean Golf Club håller hög klass med välklippta fairways och snabba greener. På Costa Ballena finns också en fin par 3 bana med nio hål där man kan spela efter förfrågan samma dag som ordinarie spelrunda. Träningsanläggningen är mycket bra och anläggningen passar er som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö.

Vi ser fram emot en rolig och lärorik vecka på Costa Ballena!

När du bokar en resa med oss på One Travel får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

Costa Ballena Golf One Travel 6
Golfskola till Costa Ballena med Nybro GK
12 mars – 19 mars 2022

Resan inkluderar följande:

 • 7 nätter på Barcelo Costa Ballena Golf & Spa, del i dubbelrum
 • Frukostbuffé alla dagar
 • Middagsbuffé, exklusive dryck, alla dagar
 • 5 golfrundor på Costa Ballena Ocean Golf Course
 • Golfskola ca: 8 timmar med PGA PRO David Enarsson
 • Hyrvagn
 • 2 entreér till SPA avdelningen per person
 • Flyg Göteborg– Malaga inkl. golfbag t/r, direktflyg med SAS
 • Transfer Malaga flygplats – Barcelo Costa Ballena t/r

Pris: 15 795: – per person

Valfria tillägg:

Enkelrumstillägg 2 050: – per person

Anmälan:

Begränsat antal platser. Min. 10 deltagare. Anmälan senast den 20 november 2021 till One Travel på länken här nedanför eller via mail till viktoria@onetravelgolf.se alternativt direkt till PRO David Enarsson på mail grenarsgolf@gmail.com

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

RESAN ÄR NU FULLBOKAD men sätt gärna upp er på vår reservlista!

Preliminära flygtider med SAS:

12 mars Göteborg – Malaga 15:45 – 19:35

19 mars Malaga – Göteborg 11:05 – 14:55


ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser på alla våra Golf Academys så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Minsta antal deltagare 10 stycken. OneTravel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Anmälan blir inte bindande förrän ni har fått bekräftelse från OneTravel och er anmälningsavgift är inbetald.

  Ditt namn (Förnamn och efternamn stavat som i ditt pass): (obligatoriskt)

  Din mailadress: (obligatoriskt)

  Ditt telefonnummer: (obligatoriskt)

  Din adress: (obligatoriskt)

  Ditt Golf-ID: (obligatoriskt)

  Antal personer som vill resa: (obligatoriskt)
  1234

  Namn på eventuella medresenärer samt deras golf-ID (Förnamn och efternamn stavat som i passet):

  Din medresenärs mailadress:

  Din medresenärs postadress:

  Meddelande

  Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar.

  Eventuell turistskatt på resmålet betalas på plats av resenären.

  OneTravel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv. Eventuella restriktioner på resmålet kan förekomma så som tex ändringar från buffémiddag till set-course-dinner, samt inskränkningar i tex SPA avdelningen. Eftersom ni bokar er resa med kännedom om pandemin så är paketreselagens bestämmelser för avbokningar lite annorlunda. Anledningen är att ni redan känner till problemen och de eventuella extraordinära och oundvikliga omständigheter som kan uppstå på resmålet eller på vägen dit.

  Inför flygresan gäller det att ni håller er uppdaterade på eventuella restriktioner i både Sverige, Portugal och Spanien samt beroende på avreseort kanske även från Danmark. Det är alltid resenärens egenskyldighet att hålla sig uppdaterad om eventuella restriktioner på resemålet samt avreseorten. Observera att restriktioner och lättnader kan ändras snabbt. Vi rekommenderar även att ni ser över er reseförsäkring.

  I dagsläget krävs det att resenärer antingen är fullvaccinerade och kan visa upp ett giltigt vaccinationsbevis så kallat covidpass, alternativt att man kan uppvisa ett negativt covidtest för att få resa över gränserna.        

  Läs mer om våra resmål på onetravelgolf.se

  Costa Ballena Golfskola med Nybro GK