Skövde GK till El Rompido

Varmt välkommen att boka er plats golfskolan med Skövde GK till El Rompido!

El Rompido ligger mellan Islantilla och Huelva, några mil från gränsen till Portugal.

BOENDE

Vi bor på femstjärniga Hotel El Rompido som är ett designhotell vackert beläget i ett naturskyddat område precis invid Atlantkusten. Från rummet har du allt i din närhet: swimmingpool, spa, restaurang och bar. På andra sidan utomhuspoolen breder golfbanan ut sig.

GOLF

Här bor vi alldeles intill den mycket omtyckta golfbanan, El Rompido Golf Club, en 36-hålsanläggning som erbjuder många vackra vyer och som passar både låg- och höghandikapparen. Vi har alltså två riktigt bra 18-hålsbanor att spela på under veckan. De är lite olika i karaktären, men båda är välskötta med snabba ondulerande greener , stora bunkrar och strategiska vattenhinder. Norra banan ligger en kort promenad från hotellet och är lite längre, och tuffare men å andra sidan är fairways bredare. Den södra banan ligger i anslutning till hotellet och är lite trixigare och här gäller det att placera slagen på rätt ställe.

Träningsanläggningen är mycket bra och anläggningen passar er som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö. Vi varvar träning och spel på banan under ledning av vår duktiga PGA PRO Per Engström. Vi som önskar ställer upp i veckans tävlingar och utmanar våra nyfunna vänner. Boka din resa redan idag på Skövde GKs golfskola till El Rompido.

Vi ser fram emot en rolig och lärorik vecka på El Rompido!

När du bokar en resa med oss på One Travel får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

Skövde GK till El Rompido

13 november – 20 november 2021

Resan inkluderar följande:

  • 7 nätter med del i dubbelrum på Precise Resort El Rompido
  • Frukostbuffé alla dagar
  • Middagsbuffé, exklusive dryck, alla dagar
  • Välkomstdrink
  • 5 golfrundor på El Rompido Golf Clubs två banor
  • Golfskola ca: 8 timmar med PGA PRO Per Engström
  • Fri tillgång till SPA avdelning
  • Flyg Göteborg – Faro inkl. golfbag t/r, direktflyg med SAS
  • Transfer Faro flygplats – Precise Resort El Rompido t/r

Pris: 15 495: – per person

Valfria tillägg:

Enkelrumstillägg 2 550: – per person

Anmälan:

Begränsat antal platser. Min. 10 deltagare. Anmälan senast den 1 oktober 2021 till OneTravel på länken här nedanför eller via mail till viktoria@onetravelgolf.se

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!


ANMÄLAN

Tänk på att det är begränsat antal platser på våra GolfAcademys så anmäl dig redan nu via anmälningsformuläret nedan eller via mail till viktoria@onetravel.se

Minsta antal deltagare 10 stycken. OneTravel förbehåller sig rätten att ställa in resor som inte uppnår minsta antal deltagare.

Anmälan blir inte bindande förrän ni har fått bekräftelse från OneTravel och er anmälningsavgift är inbetald.

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Med reservation för eventuella felskrivningar och/eller valutaförändringar. Eventuell turistskatt på resmålet betalas på plats av resenären. OneTravel står inte för kostnader i och med myndigheters utfärdande av restriktioner i hemlandet eller på destinationen så som tex krav på munskydd vid flygresa, krav på negativa Covid-tester, tillkommande kostnader vid eventuell karantän osv.

Läs mer om våra resmål på onetravelgolf.se